Akaneiro - temat ogólny

Hello!

Mam pomysł, mianowicie...

Wszystkie informacje, pytania itd. związane z Akaneiro: Demon Hunters będą wrzucane do tego tematu.

Nigdzie nie znalazłem działu związanego z tą grą (na tym forum), więc postanowiłem dodać temat, który będzie kręcił się tylko wokół tej gry.

PS.

Jeśli nie znasz tej gry to zapraszam tutaj: http://www.mmorpg.or...o-Demon-Hunters

Pomysł fajny, ale wykonanie troche gorsze, te potwory wyskakujace moga zabic na 1 lub 2 poziome trudnosci + do tego słaba animacja ataku :<

Pomysł fajny, ale wykonanie troche gorsze, te potwory wyskakujace moga zabic na 1 lub 2 poziome trudnosci + do tego słaba animacja ataku :<

E tam. Nie jest jakoś mega trudno, ale masz trochę racji, bo animacja ataku mogłaby być trochę lepsza. Miejmy nadzieję, że jeszcze popracują nad tą grą. Za kilka miesięcy ma być PvP, Coop.

Sprawdzałem te poziomy trudności tak dokładniej i... 1,2 są banalne. Przy 3 już jest problem, a o 4 nie wspomnę. Tak, czy siak. Nie jest źle.

Z innej beczki...

Zadam Wam 3 pytania:

1. Jaką klasą gracie?

2. Który macie level?

3. Ile macie odblokowanych planszy?

Ogarnij te kolorki. Po prostu nie psuj wzroku oglądającym. Może jesteś homo i ci się to podoba ale nam nie za bardzo.

czy ja wiem jak masz odpowiednie skille to nawet i poziom 4 jest łatwy :P

Jedyne co mnie tam denerwuje to zdobywanie expa. Gram sobie 20 min i coś się musi stać, dc czy śmierć i cały exp ...

Dobry skill to jest od 4lv, ale najpierw go trzeba zdobyć. Po co mi 3k karmy jak mam 3lv?

Jedyne co mnie tam denerwuje to zdobywanie expa. Gram sobie 20 min i coś się musi stać, dc czy śmierć i cały exp ...Dobry skill to jest od 4lv, ale najpierw go trzeba zdobyć. Po co mi 3k karmy jak mam 3lv?

Wykupujesz nowa lokalizacje za 2,4k ? Robisz jednego z tych Dungeonów i masz lvl 4? Jaki masz w tym problem?

Nowa lokacja wcale nie jest łatwiejsza od kupionych wcześniej.

Nowa lokacja wcale nie jest łatwiejsza od kupionych wcześniej.

Nie rozumiem, nie mów że nie jesteś w stanie zrobić pierwszego Dungeonu w nowej lokacji na 2 poziomie? Jeśli nie jesteś w stanie przejść 2 poziomu Dungeonu bo są "za trudne" to polecam zmniejszyć ich poziom za pomocą Karmy, mam 10 poziom i jak na razie miałem tylko problem z przejściem kilku Dungeonów na 4 poziomie, reszta to banał.

A da się w tej grze kupić poty, co leczą energię?

A da się w tej grze kupić poty, co leczą energię?

Są tylko potiony które zwiększają regeneracje many, hp. Jeśli nosisz "Cloth Itemy" one również zwiększają regeneracje many.

Ja juz odpadłem, zbyt singlowe i ta słaba animacja + chyba nie da sie odblokować kamery

Ogarnij te kolorki. Po prostu nie psuj wzroku oglądającym. Może jesteś homo i ci się to podoba ale nam nie za bardzo.

Zmienię kolorki, ale nie masz prawa nazywać mnie gejem. Znasz mnie? NIE! Zauważyłem, że należysz do tych durniejszych osób na tym forum.

Jedyne co mnie tam denerwuje to zdobywanie expa. Gram sobie 20 min i coś się musi stać, dc czy śmierć i cały exp ...Dobry skill to jest od 4lv, ale najpierw go trzeba zdobyć. Po co mi 3k karmy jak mam 3lv?

Karmę zdobywa się baaaardzo szybko. Jednakże dobrze jest uzbierać na początku trochę więcej, bo potem lochy/lokacje są coraz droższe, prawda?

warn_ico.png
Warn za double post. -Revolutio

Zgłoszenie za double posta. Poczytaj regulamin

I temat jest w dziale o MMO, ale czy ta gra to MMO? Ani trade, ani party, ani chatu.

I temat jest w dziale o MMO, ale czy ta gra to MMO? Ani trade, ani party, ani chatu.

Skoro pojawiła się na mmorpg.org to raczej ma trochę wspólnego z mmo, prawda? Mamy jednak ten chat, ma być PVP w przyszłości. Skoro diablo III tutaj jest, to Akaneiro też ma prawo tu być:>

Gra jest zajefajna , ale fakt że nie ma graczy mnie dobija tak btw zdobyłem sworda 12-48 atak :D !

A jest taka babka, co sprzedaje rzeczy "rare", ale co chcę kupić to każdy "out of stock". Też tak macie?