Chcesz grać w prawdziwe WvW? Masz dość swojego serwera? Braku zorganizowania? Dołącz z polską społecznością WvW do nowego projektu! Transfer na Far Shiverpeaks! www.gw2wvw.pl
Akcja na nowy rok! Polska społeczność WvW Guild Wars 2
http://guildwars.pl/forum/viewtopic.php?f=188&t=49555
polska drama GW2! Czytać, poki nie usunęli, bo smiechu po pachy.
Ludzie, jak chcecie pograć dobre WvW, to UNIKAJCIE POLSKICH AKCJI.
Było kilka na Blacktide i co? I nico. Bt dalej ssie, a sojusz i tak się rozpadł + polskie gildie WvW przeniosły się na inne serwery i tam psują atmosferę swoją gimbazjalną kulturą.
Nie wiem jak cebulaki mogą się nawet w grze kłócić.
Jeśli chcecie pograć fajne WvW, to tylko z grupką znajomych/gildią na TS-ie. Żaden polski sojusz nie zaoferuje wam fajnego WvW.
Trochę żałosne: nie radzimy sobie tutaj? Chodźmy gdzieś, gdzie inni odwalą za nas całą robotę. GZ...
Skończcie narzekać na Polskie społeczeństwo bo to już naprawdę podchodzi pod kompletny idiotyzm i debilizm .
Sami jesteście polakami i cały czas nadajecie na siebie samych , nic dziwnego że ten kraj tak wygląda , zamiast pomyśleć to cały czas widzę jak gracze żyją stereotypami . Ja będąc na BT nie spotykam się z gimbazjalną kulturą, pseudo polakami niszczącymi serwery . Zachowanie jakie tutaj prezentuje np. Pan Vampir pokazuje deficyt inteligencji jaki można znaleźć nie w grze lecz na forum.
To już naprawdę nudne się robi ...
@KrychuRP
Masz rację, to się robi nudne, że rejestrują się tutaj osoby, które nie potrafią czytać.
Nie spotkałeś gimbazy na Bt? Też jej nie widziałem jak grałem o 10:00.
Ludzie, jak chcecie pograć dobre WvW, to UNIKAJCIE POLSKICH AKCJI.Było kilka na Blacktide i co? I nico. Bt dalej ssie, a sojusz i tak się rozpadł + polskie gildie WvW przeniosły się na inne serwery i tam psują atmosferę swoją gimbazjalną kulturą. Nie wiem jak cebulaki mogą się nawet w grze kłócić. Jeśli chcecie pograć fajne WvW, to tylko z grupką znajomych/gildią na TS-ie. Żaden polski sojusz nie zaoferuje wam fajnego WvW.
Poniekąd masz rację, gdyż faktycznie jeśli jakaś gildia chce grać hardcore WvWvW, to BT jej może się jej nie spodobać.
Dlatego też rozumiem, że niektóre gildie się przenoszą. W końcu nigdy nie było mówione, że BT będzie serwerem WvWvW.
Nie znaczy to jednak, że nic na BT się nie dzieje - bynajmniej - na serwerze nadal można coś ugrać i fajnie się bawić
A i kto wie, być może w przyszłości uda się zrobić jeszcze więcej.
Poza tym te "sojusze", które powstawały były faktycznie bardzo słabe, ale już jakiś czas temu została zorganizowana porządna, otwarta na wszystkich społeczność BT:
http://forum.blacktide.info/en/index.php (mam nadzieję, że nikt mi za złe nie będzie miał tego, że wysłałem tutaj link)
I trochę krzywdzące jest mówienie, że BT to polski serwer, bo przecież jest na nim sporo bardzo fajnych, przyjaznych, zagranicznych gildii, jak między innymi:
BOSS, STAR, CORE, CUTE, FyI, itd itd... Naprawdę nie chce mi się wszystkich wymieniać. I wielu z nich gra na tym serwerze od początku.
Więcej - sam siedzę w gildii RP i wiesz co? Bardzo często podczas eventów spotykaliśmy się z dobrym słowem rzuconym od polaków, że im się taka inicjatywa podoba, czy przypomina stare czasy z Ultima Online. Czego nie mogę powiedzieć o ludziach z niektórych gildii, które z BT uciekły i wielce mówiły, jaka to toksyczna jest tam społeczność, a sami robili jakieś dziwne akcje :|
Ale generalnie nie uświadczyłem jakiegoś wielkiego trollingu, o którym tyle się mówi.
Problemem jest po prostu mała aktywność ludzi w trybie WvWvW - nic więcej.
Niestety wątek został usunięty, szkoda, bo zabawa była przednia. Internet to nie zabawa. Kiedy tworzysz wątek, musisz mieć wielkie, twarde i wysportowane przyrodzenie.
Chcesz grać w prawdziwe WvW? Masz dość swojego serwera? Braku zorganizowania? Dołącz z polską społecznością WvW do nowego projektu! Transfer na Far Shiverpeaks! www.gw2wvw.pl