Akcja non stop

Siemanko. Jakbyście mogli podrzucić mi pare tytułów w których cały czas coś się dzieje, akcja non stop a przy tym fabularnie chociaż troche wciagało. Gry w które grało mi sie idealnie to m.in. Gears of War, God of War, najnowszy Tomb Raider, Mass effect. Macie w zapasie coś w deseń tych gier?

Devil May Cry 3, 4 i 5.

Fable wszystkie części

Darksiders 2 świetna gierka. Takie połączenie siekanki z rpg.

Call of Juarez Gunslinger

BIoShock Infinite

Fajne rzeczy tez sie dzieja w Batmanach :)

SpecOps The Line strasznie niedoceniona gra a naprawde z mega fabula.

Fajna zabawa pamietam tez byla w Splinter Cell Conviction :)

Oczywiscie CoDy tutaj nie trzeba wspominac :). Tam brakuje tylko sloni biegajacych przez miasto :)

Batmany zaliczone, fable i Splinter Cell: Conviction też. Co do spec ops to nie wiem czy pociagnie moj blaszak. DMC daje rade na klawierce/padzie bez analogów?

Da rade na klawie.

właśnie skończyłem Gunslingera. Miód jednym słowem

metro 2033

fifa 13 - akcje robisz co chwile

Hm.. Zagraj w Dishonored.

Próbowałem dishonored ale jakos mnie nie wciągnął. Spec ops: the line jakos specjalnie poki co mnie nie wciaga. Za to gunslinger byl dobrą pozycja ale niestety juz skonczony.

Deadpool the game, nie ma chwili spokoju :3.

Siemanko. Jakbyście mogli podrzucić mi pare tytułów w których cały czas coś się dzieje, akcja non stop a przy tym fabularnie chociaż troche wciagało. Gry w które grało mi sie idealnie to m.in. Gears of War, God of War, najnowszy Tomb Raider, Mass effect. Macie w zapasie coś w deseń tych gier?