Witam wszystkich! Przejdę od razu do meritum, poszukuję osoby chętnych do podłożenia głosów pod postaci z gry, którą tworzę. Wyślijcie mi próbki swoich możliwości wokalnych (wcielcie się w różne postaci) a ja ocenie was i przypiszę jakiemuś bohaterowi.
Druga sprawa to potrzebuje osoby mającej dar do rysownia i chęć rozwinięcia swoich umiejętności na nowym polu ;D (więc każdą osobę mająca dar do rysowania zapraszam na pw). Co do gry to będzie najprawdopodobniej darmowa gra 2d ale wszystko się może zmienić. Jeśli macie jakieś pytania to uderzajcie śmiało.
Aktorzy głosowi/ Grafik / Tworzę gre
Jakie masz plany na grę, czym ona będzie - z tego co piszesz można wywnioskować, że na razie chcesz stworzyć coś, ale w sumie jeszcze nie do końca wiesz co. Pytanie też co masz do zaoferowania, czego można się spodziewać uczestnicząc w tym przedsięwzięciu.
Imię i nazwisko w creditsach:) gra będzie połączeniem RPG i platformerów do tego fajna fabuła
Siemasz, już jakiś czas zajmuję się fandubbingiem i chętnie pomogę w projekcie, tylko trzeba by więcej info na ten temat
Jeśli chodzi o aktorów głosowych to napisał bym odpowiedni temat tutaj http://nanokarrin.pl/forum/index.php
Witam wszystkich! Przejdę od razu do meritum, poszukuję osoby chętnych do podłożenia głosów pod postaci z gry, którą tworzę. Wyślijcie mi próbki swoich możliwości wokalnych (wcielcie się w różne postaci) a ja ocenie was i przypiszę jakiemuś bohaterowi.
Druga sprawa to potrzebuje osoby mającej dar do rysownia i chęć rozwinięcia swoich umiejętności na nowym polu ;D (więc każdą osobę mająca dar do rysowania zapraszam na pw). Co do gry to będzie najprawdopodobniej darmowa gra 2d ale wszystko się może zmienić. Jeśli macie jakieś pytania to uderzajcie śmiało.