Aktualizacja forum 25.01 23:00

Nie wiem czy już to ktoś napisał, ale jak na portalu w "Ostatnio na Forum" kliknie się w jakiś temat, to przenosi do zupełnie innego.

Tekst się nie aktualizuje, ale linki już tak, fun xD

na portalu w tej kolumnie najnowszych postów na forum pokazuje złe tematy człowiek klika na jeden i przenosi go do zupełnie innego

@edit

up dokładnie

druga sprawa co do samego portalu z telefonu nie mogę wejść w komentarze pod newsami, na poprzedniej wersji nie było takiego problemu

Odnosniki do forum na glownej stronie wyswietlaja zupelnie inne posty niz te , ktore sie klika , nie wszystkie ale wiekszosc.

W opcjach profilu itp polowa zreczy jest po angielsku.

Szczerze nie wiem po co to zmienialiscie tamten wyglad byl ok i wszystko dzialalo dobrze.

Trochę się pozmieniało, więc oto też skrót niektórych zmian oraz lista nadchodzących, nad którymi będziemy pracować na dniach:

- przejście portal-forum powinno już działać tak jak należy

- shoutbox jest już w kolorze pasującym do reszty forum

- dodaliśmy możliwość logowania się również za pośrednictwem maila - sprawdźcie proszę czy rozwiąże to problemy z niemożnością logowania się i koniecznością resetowania haseł

- ze stopki zginęły na razie wszystkie niepotrzebne oryginalne nakładki stylu

- newsy z portalu powinny już się dać komentować na forum - tj. w dziale "Ostatnie Newsy"

- trochę mniej widocznych braków tłumaczeń zostało już naprawionych

- forum zmieniło barwy na pasujące bardziej do samego logo serwisu

- pojawiły się nowe ikonki działów

- tymczasowo pojawiło się na forum nowe-stare targowisko, które posłuży wymianie ofert dopóki plugin z poprzedniej wersji nie zostanie naprawiony i dodany do forum

Z największych nadchodzących zmian:

- małe poprawki do systemu grup na forum

- nowe obrazki dla grup

- powrót targowiska

- kolejne drobne zmiany kosmetyczne, np: dogrywanie kolorów czcionek, itp.

Jeżeli są jeszcze jakieś problemy niecierpiące zwłoki, to proszę piszcie o nich w tym temacie, żebyśmy kontrolę nad wszystkimi naprawami mogli prowadzić z jednego, zorganizowanego miejsca.

Witajcie,

Dzisiaj (25.01.2016 poniedziałek godz 23:00) rozpocznie się proces konwersji forum na najnowszą wersję silnika (4.1).

Konieczne jest przekonwertowanie całej bazy danych (około 1.2GB danych, macie rozmach :) ). W trakcie konwersji konieczne jest wyłączenie forum.

Forum planowo będzie wyłączone przez 24h. W ciągu najbliższych dni będziemy działać na skórce standardowej. Do weekendu pojawi się jednak nowa "ciemna" skórka (jasności nie lubicie i dobrze o tym wiem).

Liczę na wyrozumiałość!

Pozdrawiam,

Admin