Aktualizacja RAFów

Witam.

Rito wprowadziło aktualizację RAFów. Od teraz za każdego znajomego, który wbije 10 lvl otrzymamy 1k IP. Za trzech znajomych otrzymamy skórkę Grey Warwick a za 5 Medival Twitch (oczywiście jeszcze IP za każdego znajomego).

U mnie na NA dwóch znajomych wbiło 10 lvl za co obecnie mogłem odebrać 2k IP.

Warto dodać, że wystarczy mieć 5 znajomych z poprzedniej edycji w/w programu.

Brak nagród w postaci RP? Sweet, w końcu wymyślili sposób na ukrócenie smerfów na lvl 1-10.

Ogólnie maksymalnie 5k IP da się ogarnąć z tego chyba, więc nie wiem czy opyla się zbierać refy jak już się uzbiera tych 5.

Ogólnie maksymalnie 5k IP da się ogarnąć z tego chyba, więc nie wiem czy opyla się zbierać refy jak już się uzbiera tych 5.

To jest chyba tak, że za KAŻDEGO kto zrobi konto z twojego refa i wbije 10lvl dostaniesz 1k IP a 3 i 5 osoba da ci skiny.

To jest chyba tak, że za KAŻDEGO kto zrobi konto z twojego refa i wbije 10lvl dostaniesz 1k IP a 3 i 5 osoba da ci skiny.

Kumpel akurat ma 7, wbije może 10 lv za jakiś miesiąc to dam znać.

Tak, jak ja miałem/mam 5 smerfów dostałem 5k ip i tylko ww ( twitcha nie kupiłem, lipny adc)

@Lolowcy pewnie czytają http://eune.leagueoflegends.com/pl więc większość wie, zbędna wiadomość.

Miałem 16 refów, dostałem 5k IP i 2 skiny, dziala

Witam.

Rito wprowadziło aktualizację RAFów. Od teraz za każdego znajomego, który wbije 10 lvl otrzymamy 1k IP. Za trzech znajomych otrzymamy skórkę Grey Warwick a za 5 Medival Twitch (oczywiście jeszcze IP za każdego znajomego).

U mnie na NA dwóch znajomych wbiło 10 lvl za co obecnie mogłem odebrać 2k IP.