Stary. Jest długi weekend jest nas niewielu San pisał ze gramy głównie wieczorami więc nie siej mi tu fermentu
Edytowałem właśnie przed chwilą post. Dosłownie w tym samym momencie kiedy Ty odpisywałeś. Może źle to ująłem. Chodzi mi o ogólną sytuację na serwerze + kontent PvE a raczej jego brak. Zero rajdów załóżmy 10-12 osobowych, kilka instancji/dungeon'ów na krzyż. Piszę to na podstawię tego co zaobserwowałem i na podstawie wielu wątków na redditcie. Dla mnie paczki, łowienie czy craft to nie end game pve.
I ja sie dołączam. Grupa 2-5osobowa chcialaby zaczac (nie mam pewnosci kto sie zdecyduje ale 2 napewno) i tez chcielibysmy zaczac na serwie, ktory zyje. Gralam w aiona wiele lat, ale z uwagi na zmiany, ktore ida w zlym kierunku skonczylam z aionem i szukam innego mmo. Ucieszylabym sie jakbysmy zaczeli grac na jednym zywym serwie bo mozna by wtedy albo zalozyc swoja gildie i grac razem albo cokolwiek.. Piszcie na steam albo cos nick Keroina
Teraz jest właśnie najlepszy czas na powrót lub rozpoczęcie gry w Aion'a. ![:) :)]()
Co rozumiesz przez to, że gra idzie w złym kierunku? To, że po tylu latach w końcu lecą Serumki i All Powerfull'e z instancji? ![;) ;)]()