Aktywacja Konta W Silkroad Online

Czesc. Mam pytanie ile trzeba czekac, zeby przyszedl na e-mail link do aktywacji konta czekam juz 2 dni i nic... Rejestrowalem sie na koncie g-mail i o2.

mozliwe ze maja server przeciazony. Bo jak na Gmaila nie doszlo to juz na bank cos jest nie tak. A jak nie doszlo to juz albo nie dojdzie albo dojdzie za jakis czas :) Ale nic nie straciles :) Silk ostatnio strasznie laguje na kazdym servie i naprawde ciezko sie wbic :)

No dzieki za odpowiedz. Mam jeszcze jedno pytanie bo mam silka ale po wgraniu nie sciaga mi sie update... Czy jest moze jakis patch?

Spawn, nie ostatnio, a od kilku lat. HaSsLE, daj se spokój z silkiem, bo i tak się nie wbijesz na żaden serwer, bo wszystkie są przeciążone.

A jaka gre polecasz?

hmm..

zagraj może w RF Online?

w sumie sam niewiem.. też bym w coś pograł

heh :-P

Lineage 2 :) Cabal Online WoW RF Online. Chodz Lineage2 i WoW tylko na Privach iinstalki po ponad 5GB waza :) Cabal jest dobry masa questow(1/2 taka sama :P) i swietne i widowiskowe Comba :)

Polecam metina2, ale TYLKO na angielskich serwerach, bo polski serwer to gówno. ;-)

Co do polskiego metina to nie jest gowno jak juz cos, ja polecam sword of the new world i rappelza

Archlord-3rasy po 3 klasy kazda,widowiskowe skille,dobre pvp

Rappelz-multum klas

9Dragons-starozytne chiny,ciekawe rozwiazania ;)

i nie graj w metina PL bo tam wiekszosc "graczy" to dzieci,ktore nic nie kumaja i tylko rozgrywke psuja,z drugiej strony takie dziecko Ci w pvp nie podskoczy ;P ale nie graj i tak:)

aaa i jak bedziesz cos sciagal to w tym czasie mozesz pograc przez przegladarke w sherwood ;P strasznie sie usmialem grajac w to xD- parodia mmo

Czesc. Mam pytanie ile trzeba czekac, zeby przyszedl na e-mail link do aktywacji konta czekam juz 2 dni i nic... Rejestrowalem sie na koncie g-mail i o2.