Czesc. Mam pytanie ile trzeba czekac, zeby przyszedl na e-mail link do aktywacji konta czekam juz 2 dni i nic... Rejestrowalem sie na koncie g-mail i o2.
Aktywacja Konta W Silkroad Online
mozliwe ze maja server przeciazony. Bo jak na Gmaila nie doszlo to juz na bank cos jest nie tak. A jak nie doszlo to juz albo nie dojdzie albo dojdzie za jakis czas Ale nic nie straciles
Silk ostatnio strasznie laguje na kazdym servie i naprawde ciezko sie wbic
No dzieki za odpowiedz. Mam jeszcze jedno pytanie bo mam silka ale po wgraniu nie sciaga mi sie update... Czy jest moze jakis patch?
Spawn, nie ostatnio, a od kilku lat. HaSsLE, daj se spokój z silkiem, bo i tak się nie wbijesz na żaden serwer, bo wszystkie są przeciążone.
A jaka gre polecasz?
hmm..
zagraj może w RF Online?
w sumie sam niewiem.. też bym w coś pograł
heh :-P
Lineage 2 Cabal Online WoW RF Online. Chodz Lineage2 i WoW tylko na Privach iinstalki po ponad 5GB waza
Cabal jest dobry masa questow(1/2 taka sama
) i swietne i widowiskowe Comba
Polecam metina2, ale TYLKO na angielskich serwerach, bo polski serwer to gówno. ;-)
Co do polskiego metina to nie jest gowno jak juz cos, ja polecam sword of the new world i rappelza
Archlord-3rasy po 3 klasy kazda,widowiskowe skille,dobre pvp
Rappelz-multum klas
9Dragons-starozytne chiny,ciekawe rozwiazania
i nie graj w metina PL bo tam wiekszosc "graczy" to dzieci,ktore nic nie kumaja i tylko rozgrywke psuja,z drugiej strony takie dziecko Ci w pvp nie podskoczy ;P ale nie graj i tak:)
aaa i jak bedziesz cos sciagal to w tym czasie mozesz pograc przez przegladarke w sherwood ;P strasznie sie usmialem grajac w to xD- parodia mmo
Czesc. Mam pytanie ile trzeba czekac, zeby przyszedl na e-mail link do aktywacji konta czekam juz 2 dni i nic... Rejestrowalem sie na koncie g-mail i o2.