Albatross18 - Pangya

Witam chciałbym przedstawić moją ulubioną grę MMO. Jest to Albatross18, juz mówie o co chodzi. Otóż gramy w golfa z ludzmi z całego świata... ale zaraz zaraz, tak poprostu sie gra i nic??. Nie!! Zdobywamy kase, exp, dochodzą nam nowe lewele i najwazniejsze jest mnostwo statystyk na moje oko okolo 70. Ilość Polaków grających w tą gre nie jest zadowolająca gdyż gra nie ma zbyt duzego rozgłosu w Polsce... dlatego zrobilismy strone internetową na której znajdują sie wszystkie porady jakie byly na głownej stronie gry tylko przetłumaczone na Polski. A bym zapomnial o jeszcze paru rzeczach, za nami lataja stworki rodem z Final Fantasy VII . Mamy też do dyspozycji powershoty jak np. Tomahawk - ognisty strzal albo cobra ktora leci najpierw dolem a potem sie podnosi, tak więc napewno przy tej grze nie można sie nudzić, ja osobiscie gram już 3 lata i nadal niemogę sie oderwac.

Strona główna: a18.ogplanet.com

Strona polska: www.albatross18.pl

Screeny:

albatross18_05120602a_1133844938.jpg

fs_albatross18.JPG

źródło - mmogry.vgh.pl

Nie no mmo - golf czego ludzie nie wymyślą...osobiście nie jestem zainteresowany, nie lubię tego sportu...

Heh no gra juz ma 3 lata wiec juz duzo jest różnych rzeczy jak ja zaczynalem nie mozna bylo nawet nikomu nic sprzedac... teraz gra sie rozwija... chociaż ostatnio malo polakow sie zrobilo bo ci wszyscy na wysokich lvl-ach rzadko graja a nowych znowu niema tak duzo...

//Regulamin, punkt 5.1. - ostrzeżenie - Mr. Hania

Ja tam polecam,graz z serii "może meczyk?"Czysta rozrywka w deszczowy dzień.

W dodatku na ogplanet mają chyba najnowszą wersje (widziałem starsze Pangye).

najnowsza wersje maja koreanczycy i japonczycy jak zazwyczaj w gram MMO/MMORPG...

no niby tam jest 2x wiecej rzeczy a nie gra sie tak fajnie jak z Polakami i ludzmi z ktorymi sie mozna dogadac chociaz po angielsku...

Witam chciałbym przedstawić moją ulubioną grę MMO. Jest to Albatross18, juz mówie o co chodzi. Otóż gramy w golfa z ludzmi z całego świata... ale zaraz zaraz, tak poprostu sie gra i nic??. Nie!! Zdobywamy kase, exp, dochodzą nam nowe lewele i najwazniejsze jest mnostwo statystyk na moje oko okolo 70. Ilość Polaków grających w tą gre nie jest zadowolająca gdyż gra nie ma zbyt duzego rozgłosu w Polsce... dlatego zrobilismy strone internetową na której znajdują sie wszystkie porady jakie byly na głownej stronie gry tylko przetłumaczone na Polski. A bym zapomnial o jeszcze paru rzeczach, za nami lataja stworki rodem z Final Fantasy VII . Mamy też do dyspozycji powershoty jak np. Tomahawk - ognisty strzal albo cobra ktora leci najpierw dolem a potem sie podnosi, tak więc napewno przy tej grze nie można sie nudzić, ja osobiscie gram już 3 lata i nadal niemogę sie oderwac.

Strona główna: a18.ogplanet.com

Strona polska: www.albatross18.pl

Screeny:

albatross18_05120602a_1133844938.jpg

fs_albatross18.JPG

źródło - mmogry.vgh.pl