Albion online a pve

Przymierzam się do zakupu Albion online ale mam jedno pytanie do osób trochę już grających.

A wiec do rzeczy interesuje mnie głównie PVE I stąd moje pytanie jak tam wygląda rozgrywka czy jest to głównie PVP(gdzie w ogóle mnie nie interesowało w innych grach mmo)

czytałem że są podobno strefy na mapach gdzie każdy może nas zaatakować i tracimy wszystko jak zginiemy?

Mam co zaczynać skoro interesuje mnie tylko PVE?

Jeśli interesuj sie tylko PVE to sobie odpuść. Ta gra ma zupełnie inny target.

Dlaczego inny target jego wybor czy bedzie chcial isc na pvp

Dodam ze gralem troche na pc i telefonie

Ale gra wymaga meeeeega czasu

Gówno prawda każdy wszędzie cię może zabić tylko że przy pk po za strefami pvp traci się dużo Fame i musisz farmić i Zbić pk i w tedy trzeba uważać na strażników.

Sam tak Pve Ścierwo zabijałem gdzie płacz bo ja ich pk sorry wbiłeś się na mojego spota to zdychaj.

Mistrzu, na niebieskich strefach możesz się co najwyżej poprzytulać.

Niestety, najlepsze instancje to mieszanka PvE i PvP, musisz umieć grać przeciwko innym graczom bo jak się spotykają dwie grupy to masz prawie że pewność, że będzie dym.

Na strefach gdzie możesz zginąć to i tak nie nastawiasz się na walkę tylko na ucieczkę jeżeli zbierasz matsy.

Możesz grać jak najbardziej PvE ale raczej nie będzie to satysfakcjonująca gra, sam craft, instancje bezwartościowe na niebieskich strefach i ucieczka przed pk (chociaż to juz raczej PvP :p).

Gra wręcz wymusza walkę z innymi graczami.

Przymierzam się do zakupu Albion online ale mam jedno pytanie do osób trochę już grających.

A wiec do rzeczy interesuje mnie głównie PVE I stąd moje pytanie jak tam wygląda rozgrywka czy jest to głównie PVP(gdzie w ogóle mnie nie interesowało w innych grach mmo)

czytałem że są podobno strefy na mapach gdzie każdy może nas zaatakować i tracimy wszystko jak zginiemy?

Mam co zaczynać skoro interesuje mnie tylko PVE?