Tak jak w tytule prosiłbym o odpowiedź i to w miarę konkretną :).
Albion Online. Czy warto kupywać?
Jeśli lubisz wiecznie zbierać materiały i lubisz grać w grupie to warto, ta gra nie jest nastawiona na solo grę
ja osobiście wymiękłem po 2 dniach od zakupu i konto stoi zakurzone
Jeśli o mnie chodzi to nie warto kupYwać tej gierki
Pytanie zadane setny raz, warto poszukać odpowiedzi na forum, a nie zaśmiecać je bezsensownie. Lubisz gry tego typu, to warto, jak nie lubisz, to nie warto. Nie albo tak, zdecyduj sam... Każdy uważa co innego za 'warto'.
Też się zastanawiam ale nie wiem czy pojdzie mi na moim mocarnym lapku. Moze ktos rozwieje moje watpliwosci?
Inter Core Due 2.0Ghz
4 gb ram
karta moze nie podolac a nawet ma prawo- ati mobility radeon hd 3400
Może i setny raz ale nie wszyscy odpowiedza tak samo ;-;. Nie krzycz ;-;
Może i setny raz ale nie wszyscy odpowiedza tak samo ;-;. Nie krzycz ;-;
Proszę Cię. Nie podałeś żadnych gier w jakie grałeś, nie powiedziałeś co Ci się nich podobało, a co nie. Jak mamy Ci doradzić czy warto... Jednym gra się podoba, a innym nie. Nie dostaniesz jednoznacznej opinii.
Ja odpowiem z mojego doswiadczenia. Gierka jest przyjemna, z kilkoma kumplami naprawde fajnie sie biega czy to pve czy pvp. Jest troche malo dynamiczna w porownaniu z grami typu h&s, ale buildow jest masa. Sporo rzeczy do robienia, tak jak wyzej napisali bardzo rozwiniete zbieractwo i crafting. Mozesz nie walczy ani troche tylko skupic sie na crafcie, albo na handlu. I tak samo jak ktos juz wyzej napisal, solo gra sie slabo. W grupie sila. A teraz sam ocen vzy ci to odpowiada czy nie.
I wlasnie to byla odpowiedz ktora mi sie podoba.
Wlasne przezycie gierki i doswiadczenie zwiazne z nia.
Dziekuje byczsek
Ale sam temat nie jest jeszcze do zamkniecia. Chcialbym wysluchac dalszych opinii
Tak jak w tytule prosiłbym o odpowiedź i to w miarę konkretną :).