Mam zamiar spróbować gry w Albion Online, ale po kilku przygodach jak GW2 i ArcheAge gdzie zakupiłem grę/early acces/premium, a gry mi się po prostu nie spodobały nie mam ochoty na ponowne wydawanie pieniędzy w błoto(na kilka dni/godzin gry).
Tak, więc chciałem zadać kilka pytań osobom, które zakupiły Albion Online.
1. W pakiecie legendarnym mamy takie rzeczy jak koń, wół domek, itd. przy nich mamy takie słowa jaki "Przedmiot może zostać zniszczony lub zagrabiony." Moje pierwsze pytanie. Czy to znaczy, że te przedmioty mogą zostać zagrabione/zniszczone?
2. Który pakiet wybrać legendarny, czy epicki? Jeżeli przedmioty jakie dostajemy w pakiecie legendarnym mogą zostać zagrabione i jedyny bonus jaki mamy, to więcej złota i dłuższe premium, to czy jest sens wydawać więcej na pakiet legendarny?
3. Czy może ktoś opisać system craftu. Ten punkt mnie bardzo interesuje, bo dla mnie im bardziej rozbudowany system craftu tym lepiej.
4. Czy grając kilka godzin dziennie ok. 2 w ciągu tygodnia (praca) i dłużej w weekend można coś ugrać i nie być poniewieranym przez byle pierwszego dzieciaka z gimnazjum, któremu rodzice zafundowali grę, a że nie ma nic do roboty, to tylko gra.
5. Jako, że nie ma darmowych triali, a przydałby się jakiś nawet na kilka godzin, to czy byłby ktoś w stanie udostępnić konto na kilka godzin? Tu wiadomości na PW jeżeli byłby ktoś skłonny,