Albion Online Ogólna opinia graczy

Witam,

Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie tytuł Albion Online, dzisiaj jest sądny dzień w który raczej skuszę się na rozgrywkę z racji tego że tak na prawdę nie ma aktualnie ciekawszych opcji na rynku, a gra wydaje się mieć wiele do zaoferowania i być bardzo ciekawa.

Stąd Moje pytanie, jakie są wasze opinie na temat tej że gry i czy polecacie czy raczej przestrzegacie przed jej zakupieniem.
Pozdrawiam

Tibia w 3D, tylko z ograniczeniem skilli.

Jak lubisz to polecam.

Ogolnie ciezka do ogarniecia ja robilem 3 podchody i max eq tier 3 i odpadalem:/. Duzo trzeba sie nabiegac za eq ale to jest akurat na +.

Jak bys chcial to mam konto do sprzedania za 50zł

Ogolnie ciezka do ogarniecia ja robilem 3 podchody i max eq tier 3 i odpadalem:/. Duzo trzeba sie nabiegac za eq ale to jest akurat na +.

Jak bys chcial to mam konto do sprzedania za 50zł

chetnie kupie za 10euro paysafecard ;D ale tam nie da się zmienić emaila

Zdecydowanie za droga jest. 30$ za teoretycznie najtańszą opcje to za dużo moim zdaniem. Gra przypomina mi Eldevin ;D

Zakupilem, pogralem I pierwsze wrazenia hmm, mieszane. Na pewno gra nie jest dla osob ktore chca grac same, zdecydowanie gra nastawiona na gre w duzej grupie/gildii . Jest inna, wydaje sie wnosic cos swierzego, ale no musze jeszcze pograc. Na pewno nie jest ona taka prosta jak wiekszosc gier na rynku w tej chwili, mysle ze jezeli dolaczyc do jakiejs duzej ekipy bedzie mozna sie fajnie pobawic :) jednak wydaje sie byc jednym wielkin pochlaniaczem czasu, jesli tak bedzie niestety zrezygnuje, gra ma cieszyc, dawac frajde ale nie moze wymuszac na graczu "olania" innych waznych tematow w zyciu I poswiecenia sie jej calkowicie. Czasy komputerowego zombie mam juz za soba heheh troche sie teraz zaluje straconych lat

Gra nie dla casuali i pve ja już się tak z kumplami obłowiłem że to masakra, ktoś zabiera mi na spocie skóry t7 mówię zostaw bo ubiję jak psa koleś ma to gdzieś dostaje kosę w plecy. Repkę na neutralną się wbija szybko i przyjemnie biorę co najlepsze z ciała, resztę sobie ludzie zabierają i git gitara. Dobra gierka z dobrym systemem PK gdzie wielokrotnie ubijałem frajera który mi kradł skóry.

Witam,

Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie tytuł Albion Online, dzisiaj jest sądny dzień w który raczej skuszę się na rozgrywkę z racji tego że tak na prawdę nie ma aktualnie ciekawszych opcji na rynku, a gra wydaje się mieć wiele do zaoferowania i być bardzo ciekawa.

Stąd Moje pytanie, jakie są wasze opinie na temat tej że gry i czy polecacie czy raczej przestrzegacie przed jej zakupieniem.
Pozdrawiam