Albion online szukam ekipy!

Witam witam.

Szukam ekipy lub osoby do wspólnej początkującej zabawy w Albion online!

Chętnych zapraszam do pisania na pw jak i tutaj :)

Już od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupnem, możesz mi powiedzieć jak to jest z populacją, no i czy gra to taki typowy sandbox, czy jest sporo elementów RPG.

Edition: postanowiłem jednak zakupić tego najtańszego Veterana, jestem w trakcie, instalacji, podaj jakiś nick albo coś, skontaktuję się z tobą jak zacznę grę. :)

Ludzi w pyte, jak na płatna bete. Aż boje się co będzie w premiere. Osobiście wydaje mi się że to bardziej RPG z elementami sandboxu niż na odwrót. Dungi,klasy,drzewko jak w PoE. Sporo tego.

Co do kupna, to na g2a idzie taniej kupić.

Mój nick Komuszon.

Spoko, właśnie pobieram grę na telefon/tablet ponieważ nie czuje się najlepiej, ale jak będzie trzeba to wstanę. Grę myślę że zacznę tak za godzinkę.

Podaj swój nick :)

Vallenoore, teraz jednak nie gram, czuje się koszmarnie, jestem na etapie craftu eq dla maga T-3, postaram się jeszcze dzisiaj coś pograć.

A jakiś weteran do gildi może zaprosić nas ?:)

Ja jutro wbije zapewne 1 raz to też będę chętny do wspólnego hype :]

Typowy sandbox, najpierw godzinami zbierasz surowce i wracasz do miasta godzinami, pvp fajne ale za nim uzbierasz gear na pvp to 90% graczy odpada, bo taka monotonia, że masakra. Bardzo wolny rozwój zniechęca. Zalecam jedynie w ekipie grać, bo inaczej ciężko i ogarnijcie sobie gildie, zawsze wspomogą:)

Wszyscy wiemy czym jest Albion, nie musisz zachęcać :))

Dziś o 19 można zagrać, mój nick Komuszon.

Witam witam.

Szukam ekipy lub osoby do wspólnej początkującej zabawy w Albion online!

Chętnych zapraszam do pisania na pw jak i tutaj :)