[Albion Online] Szukam Gildii

Ogolnikowo to wyglada tak ze niedawno zaglebilem sie w swiat albionu i poszukuje polskiej gildii nastawionej na wszelako ale rownie ciekawie na PK. Miło by sie gadalo na tsie ale prosilbym zeby nie byl wymagany az tak ;3

A jak pierwsze wrażenia ? Bo w razie czego będę skłony zakupić Albiona, także będzie nas dwóch :) Co prawda boli mnie ten wipe w lipcu, no ale cóż.

Ts to przeżytek tylko Discord i wymagane min 6h dziennie w grze bo jak nie to idź grać w coś dla casuali jesteś w grze wbijasz się na Discorda nie to kick i PK.

A jak pierwsze wrażenia ? Bo w razie czego będę skłony zakupić Albiona, także będzie nas dwóch  Co prawda boli mnie ten wipe w lipcu, no ale cóż.

Gierka jest przyjemna i odprezajaca i jedyne co w niej boli to koszt ;p. Na ta chwile przegralem z 5h a wczroaj kupilem dopiero xD. Jedyne co to musisz lubic spokojnieszy system walki oraz pokazna ilosc farmienia ;p. Przygotuj sie mentalnie na to ze to nie jest gra typu nie wiem powiedzmy ze hmm.... Tera ze walka jest bardziej dynamiczna. ;p. To sluzy raczej bardziej do relaksacji xd , znaczy nie no mozna w to grac hardcorowo jak kolega wyzej alee to twoj wybor ;3.

Ts to przeżytek tylko Discord i wymagane min 6h dziennie w grze bo jak nie to idź grać w coś dla casuali jesteś w grze wbijasz się na Discorda nie to kick i PK.

Ale agresywna wypowiedz ;0.

Ogolnikowo to wyglada tak ze niedawno zaglebilem sie w swiat albionu i poszukuje polskiej gildii nastawionej na wszelako ale rownie ciekawie na PK. Miło by sie gadalo na tsie ale prosilbym zeby nie byl wymagany az tak ;3