Albion Online - szukamy ludzi

guildcompetition1.png

FULL METAL RAGE

Witam, poszukujemy nowych rekrutów do naszej małej, ale zgranej gildii. :] Trzeba zaznaczyć, że nie idziemy "na masę" - szukamy konkretnych ludzi, z którymi przyjemnie będzie można wspólnie pograć i pogadać. Poniżej kilka ogólnych wymogów (oczywiście są miejsca na odstępstwa od poniższych wymogów w szczególnych przypadkach).

Kogo szukamy:
- graczy dojrzałych, najlepiej w wieku 20+
- osób z luźnym podejściem do gry, które jednocześnie potrafią zachować pełnie skupienia, przy realizowaniu ważniejszych objective'ów w grze
- graczy z doświadczeniem w grach mmo z otwartym pvp i full lootem (Ultima, Darkfall, Mortal, Eve, Fonline, Life is Feudal, Wurm)

Co oferujemy:
- spore doświadczenie z bety Albiona, znajomość sprawdzonych buildów
- sieć wysp w Martlock z budynkami do wszystkich przetwórek i craftów (dla sprawdzonych towarzyszy przygód)

Kontakt:
- PW na forum

- ingame: Kronnenberg, Hashill, ArnulfHamlyn
- steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198012301269

Zapraszam do wspólnej gry. ;]

Luźna gra w Albionie haha

Luźna gra w Albionie haha

A dlaczego to miałby być problem? :)

Niektórzy się denerwują i rejdżują po śmierci w WoW'ie (gdzie de facto nic nie tracą), a inni mają luźniejsze podejście do tematu i na chłodno podchodzą do tego, że własnie stracili ekwipunek warty ileśtam k silvera. Jak nie trudno się domyślić w tym wątku poszukujemy raczej graczy tego drugiego typu.

kupilem albiona równo rok temu na święta i grałem może przez tydzien bo te ciągle wipy mnie denerwowały :) aktualnie bym chętnie grał ale wlasnie to wipe mnie wkurza i po ostatnim wipe chetnie pogram z wami

U mnie podobnie, jak oglosza ze nie bedzie juz wipa to pogram.

bump

Twórz gildie/klany, zapraszaj znajomych, umawiaj się na rozgrywki i korzystaj z dodatkowych funkcji. Dołącz do nas na www.needparty.eu

bump

Witam. Mam pytania odnośnie gry. Jak wygląda sprawa z populacją, orientacyjna ilość ludzi online. Czy w grze istnieje, bądź czy w ogóle opłaca się wspólnie ze znajomymi zdobywać doświadczenie, chodzić razem na moby, bossy? Zastanawiam się nad kupnem, więc korzystając z okazji pytam Ciebie w tym temacie. Zawsze raźniej z kimś zacząć zabawę, aniżeli samemu wędrować po kolejnych krainach.

Witam. Mam pytania odnośnie gry. Jak wygląda sprawa z populacją, orientacyjna ilość ludzi online. Czy w grze istnieje, bądź czy w ogóle opłaca się wspólnie ze znajomymi zdobywać doświadczenie, chodzić razem na moby, bossy? Zastanawiam się nad kupnem, więc korzystając z okazji pytam Ciebie w tym temacie. Zawsze raźniej z kimś zacząć zabawę, aniżeli samemu wędrować po kolejnych krainach.

Odnośnie populacji, nie znam liczb, ale wygląda na to, że gra sporo ludzi - ciągle się kogoś spotyka pomimo, że mapa jest ogromna i dzieli się na kilka kontynentów. My stacjonujemy w jednym z popularniejszych miast, gdzie często stoi / afkuje / dueluje 100+ ludzi (w mieście jest akurat licznik graczy na danej lokacji).

Co do PvE to oczywiście, że się opłaca bić moby / robić dungeony, grupowe dungeony na 5 osób to najszybsza metoda na wylevelowanie gearu. W dungeonach są bossy, jest zapowiedź, że niedługo mają się pojawić world bossy.

Ja chetnie z wami pogram ale dopiero jak bedzie main wipe ;)

Bump - wystartowaliśmy wczoraj zgodnie z planem, chętnie poszerzymy grono znajomych do wspólnej gry o kilka fajnych osób.

Najlepiej kontaktować się:

PW na forum
via steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198012301269
w grze: Kronnenberg, Hashill, ArnnulfHamlyn

oi o/

Edit: Zgodnie z pierwszym postem zakładamy własną gildię, używamy teamspeak'a, pozdrawiam. :]

Zgnoimy was widzimy się na czerwonych/czarnych strefach kolejna Gildia do zjechania.

Tylko nieeeee tooooo :D

Weź jakieś proszki kolego, to tylko gra.

Dzis jakos zaczne grac wiec odrazu sie z wami skontaktuje na starcie :>

Bump

Wciąż przyjmujemy ludzi, zapraszam do kontaktu w grze lub na ts.isedo.pl - pokój rekrutacja jest bez hasła ;)

guildcompetition1.png

FULL METAL RAGE

Witam, poszukujemy nowych rekrutów do naszej małej, ale zgranej gildii. :] Trzeba zaznaczyć, że nie idziemy "na masę" - szukamy konkretnych ludzi, z którymi przyjemnie będzie można wspólnie pograć i pogadać. Poniżej kilka ogólnych wymogów (oczywiście są miejsca na odstępstwa od poniższych wymogów w szczególnych przypadkach).

Kogo szukamy:
- graczy dojrzałych, najlepiej w wieku 20+
- osób z luźnym podejściem do gry, które jednocześnie potrafią zachować pełnie skupienia, przy realizowaniu ważniejszych objective'ów w grze
- graczy z doświadczeniem w grach mmo z otwartym pvp i full lootem (Ultima, Darkfall, Mortal, Eve, Fonline, Life is Feudal, Wurm)

Co oferujemy:
- spore doświadczenie z bety Albiona, znajomość sprawdzonych buildów
- sieć wysp w Martlock z budynkami do wszystkich przetwórek i craftów (dla sprawdzonych towarzyszy przygód)

Kontakt:
- PW na forum

- ingame: Kronnenberg, Hashill, ArnulfHamlyn
- steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198012301269

Zapraszam do wspólnej gry. ;]