Albion online

Szukam osób chętnych do gry Albion Online, wiek +18.

Kontakt skype: Marcink4y

A skąd ty masz niby Albiona?

Jestem czarodziejem

Founder Pack, tylko jest troche za wczesnie zeby szukac graczy, tym bardziej ze Alfa dopiero we wrzesniu a i ludzi pewnie bedzie malo ( z Polski ) bo szkoda im bedzie $$ ;)

Właśnie dlatego staram się kogoś znaleźć tutaj :)

Poczekam na Wrzesien, juz pare razy tak kupowalem a potem zalowalem ;) poza tym i tak jeszcze sporo czasu ;)
Btw, Alfa bedzie weekendowa, czy non stop dostep?

a728X90_02_web.jpg

Ja już kupiłem pakiet legendarny, wykorzystałem w tym celu zniżkę -30% jako tester poprzedniej alfy. Według mnie nie ma co żałować, nawet przy zakupie FP w wersji epickiej. Jednak pamiętajcie, że w grze panuje pełen drop przedmiotów, więc nie chodźcie z premium rzeczami po terenach PvP by ich nie stracić.

W trakcie letniej i zimowej alfy będą już dostępne (a przynajmniej w części) przedmioty z FP i będzie można je przetestować, na koniec testu wszystko będzie wipe'owane i dostępne ponownie podczas następnych testów. Więc macie okazję nabrać doświadczenia bez ryzyka kiepskiego startu na oficjalnej premierze w 2015. :P

Co do czasu trwania alfy, ostatnia zajęła pełne dwa tygodnie. Zasłynęła w nich polska gildia ScoiaTael - większość członków otrzymała wtedy klucze za aktywność na forum Albion Online od community managera pochodzącego z Polski. :P

Bjldz3ICAAAbvj_.png

Szukam osób chętnych do gry Albion Online, wiek +18.

Kontakt skype: Marcink4y