Albion Online

Witajcie, warto zagrać w tą grę? myślę nad zakupem tego pakietu za 99 dolarów ale mam kilka pytań do kogoś kto już w to gra.

Czego oczekujesz. Sandboxa z pvp zbliżonym do np Tibii ? To śmiało:)

Nie grałem nigdy w tibie, jak jest z graczami na serwerze? czy ten domek też może mi ktoś zniszczyć ? jest jakieś miasto w którym zakłada się ten dom i czy jeśli kupie ten najdroższy pakiet to będę miał dom za darmo? jaki wygląda rozgrywka/są tam poziomy ?

Domku nie mam to nie będę się wypowiadał. Graczy aktualnie jest ponad 10k, istnieje tylko jeden serwer, więc pustek nie ma, a graczy dziennie przybywa. Malo kto chce płacić za alphe, dlatego taka liczba graczy:) Miasta są oraz samemu się je "tworzy" tzn. z gildią. Rozgrywka? Spójrz na twitcha i sam oceń. Poziomów brak.

Ja mam pytanie, czy istnieje w tej grze pve? Jezeli tak to jak ono wyglada, jakies instancje, raidy, world bossy?

Ja tez zastanawiam sie nad kupnem founder's packa, tylko odstrasza mnie lekko fakt ze to jest alpha event i potrwa on tylko miesiąc. I pogramy dopiero za kilka nastepnych miesięcy.

Pve istnieje, raidów nie spotkałem, dungeony owszem, world bossy tak.

Ja tez zastanawiam sie nad kupnem founder's packa, tylko odstrasza mnie lekko fakt ze to jest alpha event i potrwa on tylko miesiąc. I pogramy dopiero za kilka nastepnych miesięcy.

Alpha jedynie na miesiąc? Czyli chcą aby im płacić taką kasę, a możliwość grania jest tylko przez miesiąc?

tzn jak kupujesz founder's packa to masz dostęp do wszystkich faz bety. A ta jej część czyli winter alpha event trwa do konca lutego.

Rozumiem, ale i tak słabo jak na 100$.

Witajcie, warto zagrać w tą grę? myślę nad zakupem tego pakietu za 99 dolarów ale mam kilka pytań do kogoś kto już w to gra.