Witam, wie ktoś może mniej więcej czy słyszał/a plotki na temat daty open bety?
bardzo mi zależy by w końcu pograć - nawet myślę nad kupnem founders packa ale nie wiem czy się opłaca jak zaraz może być obt.
bardzo mi zależy by w końcu pograć - nawet myślę nad kupnem founders packa ale nie wiem czy się opłaca jak zaraz może być obt.
The closed beta will be extended until at least 1st August 2016
Później prawdopodobnie przerwa i dopiero "open" beta/release.
gra ma być buy to play, więc open beta... raczej odpada
To już jest potwierdzona informacja, żadnej open bety nie będzie gdyż gra przeszła na model biznesowy b2p. Najtańszy founders pack kosztuje 30$ co przy dzisiejszym kursie daje 130 zł. Closed beta potrwa co najmniej do 1 sierpnia 2016.
To już jest potwierdzona informacja, żadnej open bety nie będzie gdyż gra przeszła na model biznesowy b2p. Najtańszy founders pack kosztuje 30$ co przy dzisiejszym kursie daje 130 zł. Closed beta potrwa co najmniej do 1 sierpnia 2016.
Coś było mówione, że po CB zamiast founder packów będzie starterpack i będzie chyba tańszy niż najtańszy obecnie founder pack.
No niekoniecznie. Ma być Veteran Pack 30$ potem 2-3 miechy po premierze pewnie pierwsze zniżki będą. Jak ktoś zainteresowany VeterenPackiem10$ to na whispa pisać ;P
gra ma podobno wystartować lipiec-sierpień, a gra ma być b2p, więc nie liczyłbym na open bete