Albion Online

Chciałbym zacząć grać w tą gierkę bo wygląda bardzo fajnie. Chciałbym się zapytać czy pakiet podstawowy do gry wystarczy by w pełni się bawić czy raczej trzeba, któryś droższy kupić. Słyszałem, że po betach mają być resety to prawda? Nie chciałbym się angażować za bardzo, a okaże się, że wszystko mi zresetują.

Chciałbym zacząć grać w tą gierkę bo wygląda bardzo fajnie. Chciałbym się zapytać czy pakiet podstawowy do gry wystarczy by w pełni się bawić czy raczej trzeba, któryś droższy kupić. Słyszałem, że po betach mają być resety to prawda? Nie chciałbym się angażować za bardzo, a okaże się, że wszystko mi zresetują.

Lepsze pakiety dają tylko dodatkowe kosmetyki (mount,kostium itp). A restart będzie, nie znam daty ale wiem że będzie :P

Nadal jest tak, żę pierwsze dni zbiera się surowce i biega po mapie godzinami?

raczej na tym polega ta gra, Grind i grind.

Grind? Drzew, skał? Na dungi jedynie po złoto się chodziło i tak profit był lipny.

wipe zapowiadali na kwiecień/maj jakoś