Tak sobie patrzę i widzę takie dziwne rzeczy jak na przykład.
10.4. Za podane przewinienia przewidziane są następujące kary: Wulgaryzmy w poście, shoutboxie, statusie[12] w zakresie jednej wiadomości: 1-4 punktów ostrzeżeń w zależności od liczby otrzymanych dotychczas punktów ostrzeżeń za to przewinienie. 1-2 wulgaryzmy - 1 punkt ostrzeżeń3-4 wulgaryzmy - 2 punkty ostrzeżeń5 i więcej - 2 punkty ostrzeżeń i blokada konta na 48 godzin.Obrażanie innych użytkowników[13] - 1-3 w zależności od skali zdarzenia.obraza użytkownika - 1 punktobraza użytkownika z użyciem słów wulgarnych - kara według kar za wulgaryzmy + 1 punktwyjątkowa dotkliwa obraza użytkownika przy użyciu zwrotów homofobicznych, rasistowskich, dyskryminujących, itp. - 2 punkty + blokada konta na 48 godzin
A potem patrzę na swój bardzo trafny post
No właśnie tak myślałem, że tylko warzywa w tym temacie się udzielają.
To zastawiam się w jakim świecie ja żyję, w którym to warzywo jest sformułowaniem obraźliwym, ba według tego co zacytować sobie pozwoliłem, dwa punkty przysługują za obrazę użytkownika z użyciem słów wulgarnych - a i tak, dostałem za to dwa.
Zastanawia mnie w jakim to słowniku słowo warzywo jak mniemam jest wulgaryzmem, proszę o podanie źródła, z mtórego utalentowany moderator korzysta.
Autorze tematu na przyszłość polecam w takich sprawach napisać na innych forach, gdzie są zaznajomieni z tematem ludzie, tutaj jak widzisz są tylko zwierzęta bez smyczy, którym trzeba kagańce założyć.
Tutaj kolejny przykład, drugie ostrzeżenie w kategorii obraza użytkownika - co jest jakimś nie porozumieniem - nie mniej w słownikach dostępnych dla zwykłych śmiertelników, nie ma tutaj żadnych wulgaryzmów, znowu dostaje jakieś dwa punkty.
Powyższe dwie sytuacje doskonale pokazują nie kompetencje moderatora NS,
Pozdrawiam i życzę udanych wakacji.