Witam, chciałem się zapytać jak wygląda sytuacja w tej grze, czy item shop ogrywa dużą rolę i jak z populacją.
Alganon
Gra jest bardzo fajna i rozbudowana, oczywiście jest podobna do WoWa i RoM pod wieloma względami, ale raczej tymi dobrymi. I wszystko byłoby fajnie, gdyby nie populacja, a raczej jej brak. W grze wieczorem online jest koło 30 osób... :| Dla MMO, to jest strzał w potylicę. Twórcy gry jednak na forum mmorpg.com zapewniają, że niedługo planują kampanię reklamową, a ich celem jest ponad 100 000 zarejestrowanych graczy. Hm heśli, to prawda i jeśli im się uda, to gra ma szansę zaistnieć na trochę dłużej (co prawda ona istnieje od 2, czy 3 lat, ale dotychczas była w fazie beta i przez dugi czas była płatna od poziomu 20 w górę. Teraz jest w pełni darmowa). Cóż ja życzę autorom, aby im się udało spopularyzować tę grę, bo sam w nią chętnie pogram jak będzie więcej osób. Generalnie od miesiąca zalega u mnie na dysku, bo jest na prawdę fajna - szkoda tylko tak małej społeczności. Codo item shopa, to nie wiem jakie ma znaczenie. Generalnie z 30 osobami online ciężko nawet to sprawdzić
Znałem tą grę, lecz w nią nie grałem, ale jedno wiem... Na pewno mają o jednego gracza więcej, a mianowicie mnie.
Jeśli ktoś byłby chętny grać ze mną pisać tutaj. ;]
Z tego co wiem, to strzelili sobie swego czasu samobója w postaci strasznych restrykcji dla tzw. free acc.
Witam, chciałem się zapytać jak wygląda sytuacja w tej grze, czy item shop ogrywa dużą rolę i jak z populacją.