Chyba niczym sie nie roznia, to musi byc ta sama gra, bo o 2 wersjach tego produktu nie slyszalem, wiec smialo mozesz brac tansza... A jeszcze taniej dostaniesz na PC, tak swoja droga. Bo mozna dostac sam CD key, ktory aktywujesz w Origin, za 30 zl, ja wlasnie ta droga zakupilem Alice.
I co do postu Inyenna: jasne, gra moze ci sie szybko znudzic, ale to juz chyba zalezy od tego, jakie produkcje kto lubi. Mnie Alice wciagnela od pierwszej sekundy trwania i pozostawiala w napieciu do tej ostatniej. Z ciaglym zainteresowaniem sledzilem losy bohaterki, odkrywalem te wszystkie smaczki i bez znuzenia kontynuowalem podroz po powykrecanej krainie dziwow. Wiec komu ta gra si espodoba? Fanom KLASYCZNYCH platformowych gier, takim jak Mario czy Raymen. Musisz nastawic sie na spora dawke wymierzonych do centymetrow skokow. Do tego ludzie, ktorzy pokochali ksiazke Lewis'a Carroll'a, beda odkrywac w grze poukrywane smaczki i odniesienia do swiata wykreowanego przez pisarza. Zadowoleni beda tez wszyscy milosnicy psychodelki i szalenstwa w najrozniejszej postaci. Dla mnie gra na 9/10.