Cześć, szukam grupy do wspólnej gry w Aliena.
Gra jest darmowa i jest na steamie.
Kto chętny piszcie na dolę.
Moj nick na Steam to DrakeFarmer
Może wbije dzisiaj (jak nie bedzie drake farmer to wpisz DrakeFarmerPL albo [PHC]DrakeFarmer)
Alien Swarm? pierwszy raz to widzę... to jakieś MMO-strzelanka? czy co? gameplay dosyć ciekawy jak widziałem...
Alien Swarm? pierwszy raz to widzę... to jakieś MMO-strzelanka? czy co? gameplay dosyć ciekawy jak widziałem...
Biegasz pikselem, z trzema innymi pikselami sterowanymi przez AI/graczy i klepiej kosmiczne piksele sterowane przez AI. Wszystko w rzucie izometrycznym. Przez złośliwych nazywane Left 4 dead dla ubogich. Da się pograć, no i za darmo.
Biegasz pikselem, z trzema innymi pikselami sterowanymi przez AI/graczy i klepiej kosmiczne piksele sterowane przez AI. Wszystko w rzucie izometrycznym. Przez złośliwych nazywane Left 4 dead dla ubogich. Da się pograć, no i za darmo.
hehe widziałem gameplay tylko chodzi mi o to czy zdobywa się tam jakieś levele czy coś? jakieś turnieje / PvP czy coś... czy tylko tak na chwile aby zagrać dla odstresowania to jest...
hehe widziałem gameplay tylko chodzi mi o to czy zdobywa się tam jakieś levele czy coś? jakieś turnieje / PvP czy coś... czy tylko tak na chwile aby zagrać dla odstresowania to jest...
Nie. Chodzisz i klepiesz alienów. Ale na początku można chyba weaponsy brać. A PvP też masz. Możesz walić kumplą w plecy "przez przypadek"
Ta gra zbyt szybko się nudzi ,nawet z ekipą.
Pozwoliłem sobie przenieść ten temat, ponieważ gra nie jest grą MMO, mam nadzieję, że to nie problem.
Co do Aliena, to mam go na dysku, ale internet mi ostatnio tak chodzi, że nie wiem, czy dam radę zagrać. Nick steamowski - MacKordian.
Gra na początku fajna, ale jak nabiłem 3 prestiż, to nic do roboty nie ma nic ciekawego.
Jak nie jest grą MMO to co robi na stronce w dziale MMOFPS...
Szkoda że gra ma tylko jedną kampanię. Można oszaleć z racji że z zamkniętymi oczami wiadomo gdzie strzelać . Wywaliłem ją po tygodniu gry.