Aliens vs Predator - demo dostępne

Posiadacze platformy steam mogą się już cieszyć grą Aliens vs Predator, wprawdzie na razie to tylko demo, ale do premiery zostały dwa tygodnie, więc tych który chcą juś wcielić się w role łowcy lub ofiary zapraszam pod TEN adrs.

uuu... :blink: Po Steamie spodziewałem się gry typu CS (po grafice) ale te kosmiczne wymagania... nie znam nikogo kto by miał taki komputer... :o ...jak demo to waga instalki pewnie mała ;) ale i tak zawału można dostać spoglądając na wymagania...

uuu... Po Steamie spodziewałem się gry typu CS (po grafice)

Co ma piernik do wiatraka? Steam to tylko platforma, można na niej wykupić prawie wszystkie gry które wchodzą na rynek, Steam nie robi gier... CS'a (a raczej HL'a) stworzyło Valve kupęe czasu temu, więc na serio myślałeś, że dalej robią gry z tak archaiczną grafiką?

Zapowiada sie ciekawie, choc ja fanem tej gry nie jestem. Czekam na wasze opinie.

A myślicie że ja się znam na tym ;p ...nie wiedziałem że można przez Steama grę kupić... nie łatwiej Torrentem ściągnąć ? ;p

Jeżeli ma być to kolejna gry typu chodzimy Predatorem, obcym lub naszym pospolitym człowieczkiem... to powiem że taka gra już istnieje... według mnie jedynie co mogli w tej grze poprawić to grafika ;p ...a o wymaganiach nie będę wspominał XF.

Jeżeli ma być to kolejna gry typu chodzimy Predatorem, obcym lub naszym pospolitym człowieczkiem... to powiem że taka gra już istnieje...

Bo to kolejna część cyklu?

Co do wymagań to nie przesadzajmy, wcale takie wielkie nie są jak na nowe gry. Pograłem trochę w demo i jak dla mnie, to jest bez rewelacji.

Wiesz ze znajomych nie znam nikogo kto by miał taki komputer... ta gra to chyba jakiś rarytas...

a po drugie, to już wychodziły takie gry typu Obcy kontra Predator... i na bank to jest coś podobnego... mnie w tego typu grach raczej nic nie zaskoczy... <_<

A myślicie że ja się znam na tym ;p ...nie wiedziałem że można przez Steama grę kupić... nie łatwiej Torrentem ściągnąć ? ;p

A czy jak ściągniesz z torrenta, to będziesz miał oryginalnego cd-key'a, który pozwoli Ci na grę w sieci z innymi graczami? Bo raczej chyba nie.

...Wiesz wszystko da się wyczarować... internet to jedno wielkie wysypisko śmieci... na pewno znajdzie się jakieś rozwiązanie :D

a po drugie, to już wychodziły takie gry typu Obcy kontra Predator... i na bank to jest coś podobnego... mnie w tego typu grach raczej nic nie zaskoczy...

Już Ci odpisywałem... ta gra tak jak by trzecia cześć cyklu, więc to chyba logiczne, że nawiązuje do poprzednich (po samej nazwie trudno się nie domyślić...).

I skończ z tym spamem, swoje posty w większości tematów powtarzasz ze dwa razy, w czym zazwyczaj żaden nic nie wnosi do rozmowy, więc proszę: pisz sensownie i na temat, a nie bo to by podnieść liczbę postów pod avatarem...

Grę zamówiłem już wcześniej demko ściągnąłem i powiem,że jak narazie zapowiada się zaaajeeee....no fajnie ^^

piękne jest jak prowadzisz walkę z drugim alienem/predatorem a tu ktoś Cię zachodzi od tyłu i przebija Cię ogonem ^^

Grałem i dla mnie... tragedia, ale może jak wyjdzie pełna wersja to będzie lepiej? :)

@RVN

Twoje posty są jednym chaotycznym wysypiskiem śmieci, fajnie że się udzielasz, ale rób to z umiarem, bo jak na razie to każdy twój post wywołuje u mnie napad nieopanowanej furii, zresztą nie tylko u mnie...

Dla mnie jest ok... Marine ma przejeba** :) , alien jest wysrodkowany a predator to prawdziwy lowca. Faktem jest ze gra laguje... bo steam udostepnil gre gdzie to ludzie musza robic servery. A jak ktos ma 2Mbit lacze to nie zapewni dobrej stabilnosci lacza na 8 osob. Moglo byc lepiej... ale zle nie jest. Ale moze to dla tego ze jestem fanem obcego ;D

Marine wcale nie jest taki cienki ;p. Trzeba umiec tylko dobrze i celnie strzelac. Predator ma najlatwiej moim zdaniem. Wlacza niewidzialnosc i tylko czyha na swoja ofiare.

@RVN= Mistrz spamu 2dni na forum 45 postow...

Dziwnie mi sie gra alienem... W starej wersji AvP lepiej mi sie gralo na MP. Tutaj jest to jakies przykre :).

Ale i tak przy Bad Company 2 AvP to maly pikus :D

Rebellion dobrze wyśrodkował postacie podoba mi się ze jest limit predziów,jak opanujesz daną postać to nie ważne czy to będzie człowiek,obcy czy predzio i tak będziesz ładnie ownił

Przecież te wymagania są śmiesznie niskie , niektórzy chyba zapomnieli że mamy 2010 rok.....

Przecież te wymagania są śmiesznie niskie , niektórzy chyba zapomnieli że mamy 2010 rok.....

Wymagania demka sa niskie bo tylko pod DX9. Pelna wersja m byc bardziej obciazajaca bo ma kozystac z technologii DX11

technologii DX11

Ktora maja karty graficzne za jakies 400zl. Serio, to nie jest duzo.

Wymagania dość sporę ale spróbuje może ujdzie ;) ściągnę to może się skusze full wersje kupić.