Alistar i Dominion

Czy alistar i dominion to dobra kombinacja a jak tak to jakie masterki i jaki bulid wiem że to tank ale i tak na dominionie to prawie sami AD więc można łatwo bulid zaplanować . Piszcie co myślicie na ten temat .

Ech do żadnej postaci nie ma z góry ustalonego buildu, budujesz to co uważasz za słuszne, to co pomoże ci skontrować przeciwników. Masteriesy dajesz na CDR oraz M.pen a itemy np. takie (przeważnie buduję) RoA, Rabaddon, Frozen Hearth, Buty na CDR, Lich bane oraz ostatni itemek zależy od przeciwników. Ja z takim buildem potrafię naprawdę przechylić szalę na naszą stronę ale oczywiście nie mam co marzyć na 1v1 ;) Jeżeli team jest total retarded to alistair może się gonić.

No dobra dzięki . Zaraz spróbuje i się okaże czy on coś tam umie zdziałać .:)

Wierz mi on umie zdziałać ale to zależy od twojego skilla :) Nieraz widzę nieudane próby kozaczenia alistairem które kończą się failem ;)

Czy alistar i dominion to dobra kombinacja a jak tak to jakie masterki i jaki bulid wiem że to tank ale i tak na dominionie to prawie sami AD więc można łatwo bulid zaplanować . Piszcie co myślicie na ten temat .