Witam !
Mam do was pytanie, co sądzicie o tym telefonie : allegro.pl/nokia-5310-xpressmusic-gwar12-pl-menu-i4043899585.html
Nie jest to jakieś g.wno chińskie ? Zdziwiło mnie to że czas oczekiwania na telefon to około 15dni.
Witam !
Mam do was pytanie, co sądzicie o tym telefonie : allegro.pl/nokia-5310-xpressmusic-gwar12-pl-menu-i4043899585.html
Nie jest to jakieś g.wno chińskie ? Zdziwiło mnie to że czas oczekiwania na telefon to około 15dni.
Witam !Mam do was pytanie, co sądzicie o tym telefonie : allegro.pl/nokia-5310-xpressmusic-gwar12-pl-menu-i4043899585.htmlNie jest to jakieś g.wno chińskie ? Zdziwiło mnie to że czas oczekiwania na telefon to około 15dni.
Zgadzam się na wysyłkę za granicę
Nie widzisz tego?? Widac , ze ta aukcja to jakas totalna sciema , przesylka od 10-33 dni widac , ze leci z Chin i po co taki teelfon kupowac za granica?? UZbieraj 200zl i kupisz fajnego smartfona za to spokojnie.
za 250 masz bardzo fajny teelfon.
Jako konsument możesz zwrócić większość przedmiotów kupionych od Firm na Allegro. Poinformuj sprzedającego o odstąpieniu od umowy (nie musisz podawać powodu odstąpienia). Masz na to 10 dni kalendarzowych od otrzymania towaru, chyba że sprzedający wyznacza na to dłuższy termin.Zawsze możesz sprawdzić
Tak , tylko koszty przesylki pokrywa kupujacy , a do Chin to kilkaset zlotych. Aukcja typowo na wyludzenie pieniedzy i nic wiecej.
Tak , tylko koszty przesylki pokrywa kupujacy , a do Chin to kilkaset zlotych. Aukcja typowo na wyludzenie pieniedzy i nic wiecej.
Jakie wyłudzenie, wszystko na aukcji jest zawarte, osoba która umie czytać chyba rozumie co tam jest i kupując się na to zgadza.
Ja kupując na allegro czytam co pisze na Aukcji. Tobie też tak radzę, bo wszystko jest napisane
Regulamin:
2. Zakupiony przedmiot jest wysyłany z Hong-Kongu lub Chin w przeciągu 1 do 3 dni roboczych od otrzymania przez nas płatność
5. Czas dostawy towaru od chwili wysłania wynosi od 15 do 33 dni roboczych.
(Towary zakupione pod koniec stycznia będą wysyłane na początku lutego w związku z trwającym Chińskim Nowym Rokiem przez co czas realizacji może się wydłużyć).
tyle , ze ten teelfon niewiele drozej mozna kupic w Polsce..z 24m gwarancja wiec bawienie sie w jakies Chinszczyzny to bezsens
Dzięki wielkie za inforomacje.
Temat można zamknąć
Zamykam na prośbę autora.
Witam !