Allegro

Hello pewnie każdy z was kupował coś na allegro. Ostatnio kupiłem , na kup teraz telefon

Nokia N95 za okazyjną cenę 145zł bo głośniki stereo były uszkodzone to sobie pomyślałem

czemu nie ale że gość nie miał żadnych pozytywów ani negatywów 0 to dzwoniłem do niego żeby

wysłał przez kuriera za pobraniem wszystko było ok zgodził się. Za pierwszym telefonem puzniej 30 minut po pierwszym

telefonie zaczął nie odbierać przez tydzień nie odbierał wiadomości aż końcu napisałem 3 sms-y że negatywa

mu napiszę. Znowu telefonu nie odbiera z firmowego w końcu odebrał i powiedział że kurier nie chcę przyjąć do

osoby prywatnej paczki śmiech z mojej strony i najazd na jego bo wiem że to nie prawda bo w koncu oni na tym

zarabiają rozłączył się i znowu telefon z prywatnego za drugim odebrał teraz miło zapewnił że spróbuje w poniedziałek

z innym przewożnikien jestem pewien co z tego wyjdzie. A wy co myślicie o tym i wez tu kup coś !!!

NIE KUPUJE SIĘ OD LUDZI KTÓRZY NIE MAJĄ ŻADNYCH OPINII!!! Masz nauczkę na przyszłość.

Dobrze zrobiłeś, że chcesz aby Ci wysłał paczkę za pobraniem. Wciska Ci kit, bo raczej firm kurierskich nie obchodzi czy wysła coś firma, czy osoba prywatna. Nie oczekiwałbym, że otrzymasz tą paczkę. Napisanie negatywa pewnie też nie poskutkuje, bo zrobi sobie nowe konto, w końcu co mu tam, jeśli i tak nie ma żadnych opinii.

A pomyślcie tworzycie na szybko konto na allegro przychodzi list. i chcesz powiedzmy sprzedać laptopa bo trzeba ci pieniądze

na wakacje i właśnie przez takich jak on za bardzo nikt nie kupi bo się boją przekrętów przez jakiś czas musisz kupować lub sprzedawać i mieć kilka pozytywów

żeby ci ktoś wysłał bez żadnego ale paczkę !

No niestety, za głupotę jednostki może cierpieć więcej osób.

Dlatego właśnie ja nie kupuję i nie sprzedaję nic na allegro i innych portalach.

zglosic na allegro kolesie sie nim zajmą i policja bedzie u kolesia w domu ^_^

raz przy kupowaniu tytoniu koles krecil i tera koles siedzi w pudle za oszukanie wielu osób

Nie no jak na razie to nie bo dopiero tydzień minął nie mam żadnych dowodów na to że coś kręci tylko mogę ostrzec

innych allegrowiczów ale poczekam tydzień i zobaczę jak się sprawy potoczą

ja kupiłem na allegro mnóstwo rzeczy. Ale zawsze od pewnych ludzi z pozytywami i nigdy żadnego wkrętu nie przeżyłem.

ja kupiłem na allegro mnóstwo rzeczy. Ale zawsze od pewnych ludzi z pozytywami i nigdy żadnego wkrętu nie przeżyłem.

A ja zakupiłem rok temu replike która miała działać, a nie działa. 300 zeta w błoto. Do teraz leży w szafie.

Swoją drogą jak chcecie możecie kupić moją beretke :P (ta akurat działa..)

http://allegro.pl/m9-socom-gear-limited-edition-beretta-asg-i1364244693.html

@nessaya:

Zgłoś się do allegro, wszystkie transakcję są przez nich ubezpieczane, więc masz dużą szanse na zwrotu hajsu od allegro.

@nessaya:Zgłoś się do allegro, wszystkie transakcję są przez nich ubezpieczane, więc masz dużą szanse na zwrotu hajsu od allegro.

Jakiego hajsu? Przecież nie o wyłudzenie, a o brak paczki (za pobraniem) się tu rozchodzi.

Aaa za pobraniem, to po co ten drama temat? :D

Hello pewnie każdy z was kupował coś na allegro. Ostatnio kupiłem , na kup teraz telefon

Nokia N95 za okazyjną cenę 145zł bo głośniki stereo były uszkodzone to sobie pomyślałem

czemu nie ale że gość nie miał żadnych pozytywów ani negatywów 0 to dzwoniłem do niego żeby

wysłał przez kuriera za pobraniem wszystko było ok zgodził się. Za pierwszym telefonem puzniej 30 minut po pierwszym

telefonie zaczął nie odbierać przez tydzień nie odbierał wiadomości aż końcu napisałem 3 sms-y że negatywa

mu napiszę. Znowu telefonu nie odbiera z firmowego w końcu odebrał i powiedział że kurier nie chcę przyjąć do

osoby prywatnej paczki śmiech z mojej strony i najazd na jego bo wiem że to nie prawda bo w koncu oni na tym

zarabiają rozłączył się i znowu telefon z prywatnego za drugim odebrał teraz miło zapewnił że spróbuje w poniedziałek

z innym przewożnikien jestem pewien co z tego wyjdzie. A wy co myślicie o tym i wez tu kup coś !!!