Allegro

Nie wiem czy dobry dział wybrałem, ale liczę na szybką odpowiedź. Otuż zamierzałem kupić router+ kabel skrętka no i ja jestem totalnym lajkiem w tych sprawach. Oszołomilo mnie to wszystko wybrałem płatności przy odbiorze coś tam klikałem bo myślałem że trza zaakceptować itd. Sprawdziłem skrzynke i miałem łącznie z 8 czy 10 maili. W allegro wszystkie z listy usunąłem itd i mam wszystko czyste. Czy nic mi nie będą wysyłać? Czy wszystko jest na pewno anulowane? Czy nie mam się czego obawiać? Jak coś moge dodać screena z listy zakupów

Zadzwoniłem i anulowałem u tego co to kupiłem, a kabel to chyba oczekuje na wpłate jak nie wpłace to nie wyślą chyba więc jest wszystko git jak mniemam

Jak wziąłeś płacę przy odbiorze to Ci wyśle. To przyjdzie Ci kurierem i będziesz musiał zapłacić kurierowi. Jak nie zapłacisz to dostaniesz negatywa i będziesz pewnie musiał zapłacić prowizje. Więc radze tez się z kontaktować z osobą u której kupiłeś kabel.

Jeżeli jeszcze nie zapłaciłeś za ten przedmiot, zrób to teraz. Przejdź do zakładki Moje Allegro > Moje zakupy > Licytacje i Kup Teraz: Kupione i kliknij w Zapłać

Transakcja zostanie zawarta dopiero wtedy, gdy Sprzedający otrzyma Twoją wpłatę.

Do zakupu nie dojdzie, jeśli:

• zanim zdążysz zapłacić, przedmioty kupią użytkownicy z aktywowanymi kontami,
  • transakcja zakończy się.

Ja usunąłem to w tych licytacjach więc chyba po prostu tego nie zrealizują

W poczcie to mam tylko że zakupiłem przedmiot za pomocą kup teraz te routery(anulowane już), a kable nie są zakupione tylko chyba oczekujące ale ja je z listy usunąłem to chyba nie powinni nic wysyłać bo czekają aż dokonam wpłaty.

warn_ico.png
Warn za 2x double post. Edytuj poprzedni. -Revolutio

A mi się wydaje, że i tak będziesz musiał zapłacić, np. znajomi (trochę starsi :P) mają dziecko i to dziecko przez przypadek kupiło UWAGA kaloryfer na allegro, aukcji w żaden sposób nie dało się anulować, musieli zapłacić, to wszystko zależy od sprzedawcy, może ustąpić, albo i nie, w przypadku zajomych nie ustąpił i musieli płacić.

Siostra też tak miała nic ci nie wyśla tylko za kilka dni poproszą allegro o zwrot prowizji,dostaną go i tyle.

Nie wiem czy dobry dział wybrałem, ale liczę na szybką odpowiedź. Otuż zamierzałem kupić router+ kabel skrętka no i ja jestem totalnym lajkiem w tych sprawach. Oszołomilo mnie to wszystko wybrałem płatności przy odbiorze coś tam klikałem bo myślałem że trza zaakceptować itd. Sprawdziłem skrzynke i miałem łącznie z 8 czy 10 maili. W allegro wszystkie z listy usunąłem itd i mam wszystko czyste. Czy nic mi nie będą wysyłać? Czy wszystko jest na pewno anulowane? Czy nie mam się czego obawiać? Jak coś moge dodać screena z listy zakupów