Allegro

Witam , moje pytanie brzmi : Sprzedalem przedmiot , kupujacy zlecil juz przelew ale nie widac tego w zakladce "Saldo i wypłata środków" lecz mozna sprawdzic na poczcie status poprzez klikniecie w ciag cyferek np. 5734593234 i tu sie nasuwa mysl czy pieniadze normalnie sa przelewane czy jest to w jakis sposob anulowane czy cos ?

Jeśli nie robił przelewu przez PayU to nie sprawdzisz.

dzis raczej zwyklego przelewu nie mogl zrobic , twierdzi , ze jest realizowany a u mnie w tej zakladce nie widac nic , jedynie jak wejde na e-maila to nacisne na id i mnie przekierowuje na llegro i pisze ze przelew z raifasen banku rozpoczety bla bla , wlasnie nie wiem co teraz zrobic . Wiadomo , ze bede czekal do poniedzialku ale zastanawia mnie dlaczego tam nie widnieje pod ta zakladka ..

byc moze dlatego , ze wybral opcje tzn kupuil "kup teraz"

Czasami payU ma takie zastoje 3-4h, jeśli klient wybrał właśnie payU to na pewno dzisiaj pieniądze dojdą. Poczekaj spokojnie i nie wydawaj kolesiowi produktu póki nie dostaniesz maila "OTRZYMANO ZAPŁATĘ" lub nie zobaczysz wpłaty bezpośrednio na allegro. Nie rób z siebie cipska, niech niecierpliwe dziecko sobie poczeka.

Tak jak kolega patchek mówi, miałem tak samo kiedy sprzedawałem grę. :] Tzn. Mi przyszedł mail o 23 więc wiesz ;p

Patchek dziękuje , za zajebistą odpowiedź ... WIELKI +

Witam , moje pytanie brzmi : Sprzedalem przedmiot , kupujacy zlecil juz przelew ale nie widac tego w zakladce "Saldo i wypłata środków" lecz mozna sprawdzic na poczcie status poprzez klikniecie w ciag cyferek np. 5734593234 i tu sie nasuwa mysl czy pieniadze normalnie sa przelewane czy jest to w jakis sposob anulowane czy cos ?