Witam !
Ostatnio znajomy mi coś pisał że zakupił na allegro jakiś klucz do gry, za którego nie zapłacił tylko doliczyło mu do salda na payu bodajże.
Istnieje taka opcja ? Kieruje to pytanie do was, ponieważ nie mam teraz kontaktu z nim.
Witam !
Ostatnio znajomy mi coś pisał że zakupił na allegro jakiś klucz do gry, za którego nie zapłacił tylko doliczyło mu do salda na payu bodajże.
Istnieje taka opcja ? Kieruje to pytanie do was, ponieważ nie mam teraz kontaktu z nim.
Gdy kupujesz na Allegro masz możliwość przelewu bankowego bezpośrednio do konta sprzedawcy lub do PayU.
PayU jest wygodniejsze dla sprzedawców, ponieważ informacja o Twoim przelewie znajduje się na Twoim jak i na koncie allegro sprzedawcy umożliwiającym dokładne i szybsze sprecyzowanie celu zapłaty.
Nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie.
Nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie.
Bo Twoje pytanie nie ma sensu
Skoro nie ma sensu to po co się wypowiadasz ?
Żebyś dokonał refleksji bo widocznie nie zrozumiałeś na czym polega PayU albo nie wiesz czym jest saldo
Napisałem "bodajże pay'u" może inaczej dokonał tego "cudu"
Nie wiem jak to zrobił, więc napisałem tutaj
Czym dla ciebie jest saldo?
Niektóre serwisy tego typu są połączone z twoim kontem bankowym/kartą i dlatego może mu naliczyć kasę jak nic nie ma, bo i tak to ściągną, ale to trzeba już z nich korzystać i możliwe, że taką opcje się wykupuje - nigdy nie korzystałem, dokładnie nie powiem.
Myślisz, że za darmo będziesz sobie gry nabijał ? Jak tak to *AAHAHHAHAHAHA*
Witam !