Alliance of Valiant Arms problem z włączeniem

Witam!Dzisiaj ściągnałem sobie AVA ale niestety gra pod odpaleniu przez ijji reactora.Klikam game start i pojawie się kwadracik z jakims typkeim ze niby gra sie ładuje a tak naprawdę nic się nie dzieję.Po odczekaniu godziny dalej nic?Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.Grę odpalam na win 7

*Zobacz, czy gra jest w procesach (ctrl+alt+del), jeśli będzie to zakończ proces i włącz od nowa.

*Ściągnij program GameBooster, przez niego uruchom grę, i powinno pójść :)

Niestety sposób z tym game boosterem nie działa.Klikam na game booster a potem przez niego odpalam ijji reactor i dopiero wtedy odpalam grę,ale niestety jest dalej tak samo :(.Pojawia się mały kwadracik,że niby gra się ładuję ale tak naprawdę nic się nie dzieje i można czekać w nieskończoność.Proszę o pomoc bardzo chcę pograć w tą grę ale przez ten gówniany reactor nie mogę sobie pograć.

1.Podaj specyfikacje kompa razem z System operacyjnym i ilu bitowy.

2.Wejdź w folder AVA, później w Binaries i usuń folder "GameGuard", i uruchom grę, jeśli tak nie odpali to w komiczności można grać przez steama. ;/

Witam!Dzisiaj ściągnałem sobie AVA ale niestety gra pod odpaleniu przez ijji reactora.Klikam game start i pojawie się kwadracik z jakims typkeim ze niby gra sie ładuje a tak naprawdę nic się nie dzieję.Po odczekaniu godziny dalej nic?Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.Grę odpalam na win 7