Może ktoś powiedzieć ,jak się lvluje paladynem po stronie imperium(właściwie komisarzem - człowiekiem). Podoba mi się ta klasa ,ale się zastanawiam czy to nie jest jedna z tych profesji ,których lvlowanie to męczarnia ,a sprawdzają się w end-game do ,którego nawet nie wiem czy będzie mi się chciało dojść.
Allods ,a paladyn?
wiesz co miałem ten sam problem orkiem paladynem, juz po wbiciu 5 lvla mi sie nie chcialo, tak wolno to szlo
Po stronie Ligi paladynem szło jak krew z nosa.
Ja gram Xadaganianem paladynem, nabiłem 12lvl dość szybko. (sądzę, że było to spowodowane tym, że nie byłem sam - gildia pomagała)
No nie wiem czy tak wolno jak zbudujesz pod 2h broń. Zresztą potem na instancję jesteś brany często bo bez tanka pt nie ma.
Do 15 lvla masz darmowe resetowanie statystyk i skilli więc jedziesz buildem full Szczęście i ładujesz najsilniejsze skille.
Żadną klasą nie masz problemu.
Swoją drogą Allods to nie jest koreańskie łatwe mmo, wielu z was nie przetrwa po 20 lvlu bo liczy się grupa i pomoc niektórym klasom jak właśnie tank i healer, którym solo jest ciężko.
Może ktoś powiedzieć ,jak się lvluje paladynem po stronie imperium(właściwie komisarzem - człowiekiem). Podoba mi się ta klasa ,ale się zastanawiam czy to nie jest jedna z tych profesji ,których lvlowanie to męczarnia ,a sprawdzają się w end-game do ,którego nawet nie wiem czy będzie mi się chciało dojść.