Allods co się zmieniło?

Witam związku z nadchodzącą Polską wersją gry chciałbym znów zanurzyć się w tym dobrym mmorpg lecz dawno temu grałem i już nie pamiętam co tam tak psuło rozrywkę ,powiedzcie mi czy czy opłaca się grać kiedy wyjdzie Polska wersja ;p

Posiadam 20 lvlowego Scouta i najbardziej denerwują mnie natrętne moby, które nie raz rzucają się na mnie z odległości która wydawać by się mogła na tyle duża, że mógłbym koło nich swobodnie przejść (tylko niektóre tak mają, ostatnio Twilight Cobry mnie tym wpieniły). Wpływu IS na grę jeszcze nie doświadczyłem więc na ten temat się nie wypowiem.

Podepnę za to pytanie: Polska wersja będzie posiadała nowego clienta i serwer(y) czy po prostu na europejską wersję zostanie nałożone spolszczenie dla nas?

Podobno ma to być nowy client i serwer. A co do zmiany. Tak zmieniło się, nie na niższych lvlach Item Shop nie będzie Ci potrzebny, później jedynie jednorazowo można na runki. Resztę można spokojnie zdobyć w grze, typu mount.

Jest tak jak rzekł Revolutio. Czeka nas nowy serwer bez możliwości importu postaci - wszyscy będą zaczynać od zera. Jeśli chodzi o ewentualne zmiany na IS to raczej wydawcy zapewniają, iż nie nastąpią żadne "głupie posunięcia" w tej kwestii.

Mounty da się zdobyć inaczej niż z IS?

Czy taki 10lvlowy gracz ma na to szanse?

Ma szansę, jednak musi trafić na event i go wykonać.

Mounty da się zdobyć inaczej niż z IS?Czy taki 10lvlowy gracz ma na to szanse?

Ma szanse i to bez eventu. Wchodzisz na tzw. Tropicall Attol czy jakoś tak i wykonując tam jakieś śmieszne questy dostajesz prezenty, z których dropi mount. Parę tych prezentów i może Ci się uda wygrać. :)

Witam związku z nadchodzącą Polską wersją gry chciałbym znów zanurzyć się w tym dobrym mmorpg lecz dawno temu grałem i już nie pamiętam co tam tak psuło rozrywkę ,powiedzcie mi czy czy opłaca się grać kiedy wyjdzie Polska wersja ;p