Witam. Mam takie pytanie. Czy ta promocja na zdobycie kluczy do Age of Wulin działa tylko na wersji EU EN czy także na EU PL? bo niewiem czy mam sciagac specialnie wersje EN zeby zdobyc te klucze. Z gory dzieki za odp
Allods EU EN/PL Promocja Key'ów do Age of Wulin
Lepiej wybierz EN na wszelki wypadek. Bo coś kiedyś ktoś się pytał i chyba padła odpowiedź że EN
tylko EU/EN, niestety
Dzieki za szybko odp, wiec robie dzisiaj nocke na EN
Już wlasnie sciągnełem i nawet w luncherze jest odrazu jak byk widoczna ta promocja ;p
a moje pytanie to czy keya dostaje się po ukonczenu konkursu ( 1 października ) czy od razu po wypenieniu jednego z wymogów ? mam na mysli ten 10 lvl
Pewnie po ukonczeniu konkursu
dobiłem dziś 10 lvl, na razie cisza na mojej skrzynce, więc pewnie 1 października dopiero
3 dni temu założyłem temat w tej samej sprawie używamy opcji szukaj http://mmorpg.org.pl...f-wulin-allods/
Z tego co wiem, to nie mają "live recordów" (brak mi słowa po polskiemu :C) logowań i poziomów graczy, po prostu po 1 października sprawdzą bazęi wyślą klucze na e-maile.
Witam. Mam takie pytanie. Czy ta promocja na zdobycie kluczy do Age of Wulin działa tylko na wersji EU EN czy także na EU PL? bo niewiem czy mam sciagac specialnie wersje EN zeby zdobyc te klucze. Z gory dzieki za odp