Czy będzie taka możliwość za pmocą patcha bądź łatki by allodsa eu ręcznie zmienić na pl bez ponownego pobierania ?
Allods Eu na Allods PL
Szansa jest, wystarczy mieć oba zainstalowane clienty i przekopiować odpowiedni pliki z jednego na drugi, jednak wszystko to co na serwerze nadal zostanie w standardowym języku serwera, jest tym na pewno item shop i komunikaty serwerowe.
Nie zrozumieliśmy się , chodzi mi o to czy np. na stornie będzie patch który recznie będziemy instalować i będzie możność po tym gry na PL
Raczej nie
Nie zrozumieliśmy się , chodzi mi o to czy np. na stornie będzie patch który recznie będziemy instalować i będzie możność po tym gry na PLNie, nie będzie można. Dlaczego ? Po to powstał PL serwer aby grali na nim polacy. Jeśli już ktoś nie przechodzi, najwidoczniej jest już to jego indywidualny problem. Swoją drogą głupio nie grać na PL skoro specjalnie dla Nas go postawili, z polskimi Adminami oraz polskim supportem.
Głupio? Wcale nie. Ja zawsze trzymałem się od spolszczonych wersji znanych mmorpgów. Odrzucają mnie nazwy przedmiotów ("Młot Światłośći" , "Amulet Wróżki td..) jak samo to, że gram tylko wśród Polaków. Lubię czasem zamienić słówko z jakimś obcokrajowcem, dlatego zostaję na Allods EU
Czy będzie taka możliwość za pmocą patcha bądź łatki by allodsa eu ręcznie zmienić na pl bez ponownego pobierania ?