Allods gildia

Witam mam 20 lvl i chcialbym zalozyc gildie.Znajdzie sie ktos kto chcialby dolaczyc?:) Nazwe mozemy wspolnie wymyslic:)

ja moge ;)

Jesteś tego pewien? Wystarczą trzy potężne Imperialne gildie, niż wiele słabszych. Jesteś w Black Rose, ja w Desire, pracujmy na swoje gildie i je wspomóżmy. Po stronie Ligii jest potężna gildia Sanktuarium, która może zmieść nasze trzy. Radziłbym zdusić swoje ego bycia Liderem gildii. Tylko połączenie sił naszej trójcy: White Rose, Black Rose i Desire da rade zniszczyć do kolebki Sanktuarium! Pomyśl nad tym.

Whit

e nigdy nie połączy się z Black!

:D

Porzućmy rządze swe bycia najlepszą jednostką! Tylko jedność zwycięży!

@DOWN Taa guru, ty tylko popatrz, jak pisze się "na pewno".

Porzućmy rządze swe bycia najlepszą jednostką! Tylko jedność zwycięrzy!

Z Twoją ortografią na pewno:)

Black Rose to nic nie siła, oni na obt do 35 lvla nie dotrwają gdzie się zaczynają wojny astralne. Samo White Rose jest podobnego do tego.

Jedyna poważna gildia to Desire, mają tam parę weteranów ale chwilowo jest to zerg. :)

Ale może chłopak chce w Lidze zrobić?

death143 gra paladynem po stronie Imperium, więc wątpię akurat w to, że w OB przeniesie się do Ligii.

Tak mam pally w imperium na 20 lvlu. I nie chodzi o to by niszczyc black rose poprostu ciastek ma duzo pracy i nie zdazy wbic 20, to ja zaloze gildie z wzglednie podobna nazwa i bedziemy miec na 35 juz statek. Co do tego, ze ktos powiedzial ze nie wytrwamy.Chcesz sie zalozyc ze w 2 tyg wbije 51? Do konca czerwca mam wolne wiec nie bez problemu;] A co do desire to zwykla kupowata masowka;], bylem tam przeciez 1 dzien;] porazka totalna;] polowa z nich ma 12-15 lat;] sory dwarfar ze to mowie,Ty, Kioko, Rozmaryn i Xaliane jestescie bardzo w porzadku, zawsze mozesz do nas dolaczyc. Ale ja nie bede w masowej gildi. Nie bylem w aionie, w allodsie nie bede i w zadnej z gier w ktore dane bedzie mi grac. Liczy sie jakosc. Jesli przyjdzie mi stawic czola takiej gildi to moze byc ich 20 a my w 10 damy rade;] Pamietajcie skill tez sie liczy. Fakt ja np dobry w allodsie nie jestem gram 1 raz ale obiecuje ze szybko ogarne:) Na arenie daje rade tym palkiem chodz z nikim 20+ nie walczylem to od czasu kiedy mam te 20(wiecej mi sie nie chce bo to marny trud na cbt) ani jednej walki nie przegralem. Jeszcze co do desire sile moze i ma ale na 100 czlonkow 20 ogarnia co sie dzieje w grze.Ja dziekuje za takie cos.

I nie, nie przeniose sie do ligi. Estetyka tamtejszych postaci mi nie odpowiada nie obrazajac nikogo oczywiscie. Kto co lubi. Swoja droga wbilem tam tez w sumie wczoraj i dzis maga na 20, ale nie byla to duza przyjemnosc byc w pt z miskami i dzwinie jak dla mnie wygladajacymi elfami.;]

Jeszcze do wypowiedzi slidera.Jesli sadzisz ze desire to silna gildia to widac malo gildi w zyciu na oczy widziales;D Bez obrazy ale gildi nie robi sie na odwal byle sloty zapelnic.;] Po co mi 150 osob?Zeby sie chwalic " a ja mam wiecej ludzi takiego wala o!"?Ciekawa koncepcja..;] albo nie jednak nie..;].Btw jesli ktos chce dolaczyc i ogarnia a moze tez czegos sie od niego nauczymy to zapraszam:)

Witam mam 20 lvl i chcialbym zalozyc gildie.Znajdzie sie ktos kto chcialby dolaczyc?:) Nazwe mozemy wspolnie wymyslic:)