Allods grajac za free?

Czy sa jakiekolwiek szanse grac w allodsa na wysokim lvlu bez wydawania wiekszej ilosci kasy?

Chodzi mi dokladnie o runy ktore daja najwieksza przewage ;/ bo jest mozliwosc kupowania za gold tylko nie wiem jak z goldem na wyzszym lvlu ? latwo da sie wyfarmic?

Ja ci powiem tak w każdej grze f2p trzeba wydać pieniądze na jakieś runy itp.

Co do allods to po prostu popatrz sobie w item shop i zobacz co jest dostępne i czy da się to wyfarmić ;)

Teoretycznie da sie wyfarmic. No właśnie - teoretycznie. Jednakże nie musisz wydać sporo prawdziwego hajsu, aby cieszyc sie gra. Głównie na runy, ale to możesz załatwiać stopniowo, co miesiac, by nienadwyrezac portfela. Mounty łatwo wygrać w różnych eventach.

Ale dla samej przyjemnosci mozesz zagrać ;p ja pograłem nabiłem 17 lvl i podziękowałem

Ja grałem spokojnie bez wydawania kasy do 35 albo 37 lvl'a. Później zabrakło questów do robienia na mój lvl, a grindować w Allodsie to masakra. Wydałem parę złociszy na pierwsze Scroole of EXP, by podwoić czy tam potroić zdobywanie EXP'a na mobkach. To tyle u mnie. W przyszłości najprawdopodobniej będziemy zmuszeni zakupić za real money tzw. Runy :)

Jak chcesz grać PvP , to odpuść sobie tę grę. Runy dają ogromną przewagę, co jakiś czas pojawiają się skrzynki z których lecą przedmioty takie jak : amulety , wody do resetowania buildu czy dodanie dodatkowych punktów do statystyk/ czarów. Ta gra to typowy P2W. Gracz z runami 1x 2 poziom ( za darmo 10 kryształów ) i 5x 1 poziom nie ma szans z kimś kto ma 5+ poziom. Koszt run 5 poziomu to ok 150 zł+ o ile dobrze pamiętam. PVE da się grać bez płacenia. Piszę oczywiście o PL wersji. Gra ogólnie fajna , ale jak chcesz wydawać w to kase to lepiej poszukać coś B2P czy P2P.

Grałem długo w tą grę, poznałem ją bardzo dobrze, nie można tutaj powiedzieć że na wyższym lvlu bo end game wbija się w 2tygodnie przy intensywnej grze, no u mnie to wyglądało tak że w nie całe wbiłem, jako 2 osoba na polskim serwerze. Ale nieważne, nie płacąc trudno będzie Ci cokolwiek osiągnąć na tle reszty graczy, runy to podstawa a są drogie, ja mam osobiście do sprzedaży postać maga 51lvl, w postać włożyłem 400zł, mam runy i wszystkie podstawy i nie tylko, jeżeli chodzi o gre w end game, na tej postaci pozostałoby Ci tylko włożyć czas w gre a nie pieniądze, bardzo przyjemne ułatwienie.

A za konto chce tylko 80zł :)

Jaki nick masz Kosmaty;D?

nie podam tu.

Czy sa jakiekolwiek szanse grac w allodsa na wysokim lvlu bez wydawania wiekszej ilosci kasy?

Chodzi mi dokladnie o runy ktore daja najwieksza przewage ;/ bo jest mozliwosc kupowania za gold tylko nie wiem jak z goldem na wyzszym lvlu ? latwo da sie wyfarmic?