Allods Online GIldia

Dziś zacząłem swoją przygodę z grą Allods online po stronie Imperium.

Czy znalazła by się jakaś gildia która zaoferowała by newbie pomoc?

Bądź też grupka osób pragnąca stanowić coś więcej niż garstkę znajomych i utworzyć własną gildie ?

Serwer nie ma znaczenia w każdej chwili mogę zmienić zależy mi bardzo na polskiej gildii/klanie w Imperium.

Ja moze se znowu pograc a co do gildi to piechota husari polska gidlia bez lvl a husaria od 30.

Ja też z chęcią powrócę jaki serwer? bo że Imperium to już wiem???

Witam.

Chętnie się przyłącze do grupy. Jak już będzie wiadomo jaki serwer to napiszcie.

tez moge ale mam juz postac w lidze...Imperrium...jest takie sobie o :) Czarny dzik zmien na lige i gramy wszyscy tam...:) a z tego co widze to wiekszosc osob grala przedtem w lidze i ma jakies postacie

Serwer zapewne ZAK chyba ze chcecie nie grac z polakami tylko ruskami ja mam postac imperium 20 ktorys lvl a w lidze napewno ponad 10 ale nie pamietam jaki.

Rozumiem, że wspólna grę zaczelibyśmy razem od początku czy juz posiadanymi postaciami?

@Bladek: Chętnie tylko w co? Sam szukam juz jakiś czas fajenj gierki, ale ciężko.

Rozumiem, że wspólna grę zaczelibyśmy razem od początku czy juz posiadanymi postaciami?

od poczatku mija sie z celem jezeli ktos ma postac 20+++

a moze jakas inna gra bo w allodosie jest naprawde mala populacja ludzi.... 80% to high lvle

Ja bym se zrobil nowa postac wiec mi bez roznicy czy liga czy imperium.Ja sprawdzalem rozne gry ostatnio ale allods przypadl mi najbardziej w rom chicialem se pograc ale nie mam zamiaru wydawac kasy.

Ok czyli gramy na serwerze Zak.

Jeżeli macie stare postacie na serwerze a chcecie grać nie ma problemu można przecież utworzyć polską gildie.

Ok czyli gramy na serwerze Zak.Jeżeli macie stare postacie na serwerze a chcecie grać nie ma problemu można przecież utworzyć polską gildie.

gildi nie ma sensu bo jest 1 potezna i lepiej do niej dojsc:) Chociaz lepiej bylo by pograc w cos bardziej grywalnego ...bo co do gry Allods jest swietn yale jednak grywalnosc jest przecietna po przez wprowadzony IS na poczatku kiedy wystartowal w EU

Więc co w takim razie proponujesz ?

Jestem otwarty na propozycje.

Skoro mamy już serwer wybrany to ustalmy kiedy zaczynamy i po której stronie. ja preferuje lige:]

Ja mam już 17 lvl, ale na ISA po stronie imperium.

Polskich gildi, jest z 7, i do tego bardzo popularnych.

PS:Level wbiłem dosyć szybko, bo był Lucky Moments (2x exp), przez kilka tygodni, teraz nie chcę mi się zaczynać od nowa, ale jak będzie jakaś grupka, to może i nawet założe nowego chara.

Ja na ZAKu mam paladyna na 7 lvlu ale walka wydaje się jakaś taka ślamazarna jak wygląda sprawa z tym na wyższych lvlach ?

Ja na ZAKu mam paladyna na 7 lvlu ale walka wydaje się jakaś taka ślamazarna jak wygląda sprawa z tym na wyższych lvlach ?

ja proponuje poczekac pare dni na l2;) jak chcecie mozecie grac zemna i moim kuzynem :) Gralismy pare lat juz w l2 wiec nie bedzie problemu.

Na ISA posiadam 40 lvl postaci i walka PVE czy PVP zdecydowanie nabiera tempa.

Co do reszty to bedzie jakaś ekipa do Allods czy innej gry?

do l2 masz w innym temacie;)

Jak cos ja zrobilem se wojownika nick Entreliopl imperium jak nie bede na tym to bede Zelior na a co do l2 jak bedzie f2p se zagram ale kto powiedzial ze musi przypasc mi do gustu.

Witam,

również zacząłem grać w Allods i również jak Wy czuję się w niej samotny ^^

Poszukuję gildii lub osób chętnych do jej stworzenia na serwerze ZAK po stronie ligi ;)

pozdrawiam