Allods online Ludzie do gry

Witam

Przeglądałem sobie ostatnio mmo i natrafiłem na bardzo ciekawe Allods online grywałem wczesniej w to lecz odpychal mnie ten caly is i incense.Lecz po wprowadzeniu niedawnego patcha wszystko sie najwidoczniej zmienilo dlatego szukam pare osob do wspolnej gry ja juz zaczolem 13lv Shaman Orc Empire na serwerze Isa.Z tego co zauwazyłem to gra jest typowo nastawiona na team-play(mass pvp,instancje,elit bossy) co mi sie podoba.Jak coś to możecie do mnie pisac gg:9921949

oraz skype:tunia543 w grze mam nick Lohtar.Wiec smiało zachęcam do zagrania ze mną.

Ja gram też na isa lecz Paladynem(kanianem na 9-10 lvl)

Ja szukam ludzi po stronie empire -_-

Też spróbuje bo WoW na todzie jako mnie denrwuje;/

Ale strasznie trudno się expi :(

Ale strasznie trudno się expi

Trudno? Teraz jest event exp 50% więcej, więc banalnie jest teraz wbić lvl, zwłaszcza na tych niższych lvlach. Gdy będziesz miał do wbicia 1kk expa, to wtedy można powiedzieć cięzko bije się exp. :D 11.05 bedzie nowy patch który zwiększy lvl cap na 47, więc ludzie zaczną grać. :D

A ten exp event już jest włączony ,czy trzeba go kupić lub zrobić jakiegoś questa???

A ten exp event już jest włączony ,czy trzeba go kupić lub zrobić jakiegoś questa???

Exp event jest cały czas... Jak ci pisze, że za quest masz 500 expa, to dostajesz 750expa. A jeżeli chcesz jeszcze szybciej wbijać lvl, to możesz użyć exp scrolla który jest dostępny w IS, i on zwiększa exp za moby 100%. I tylko wyłącznie za moby! Lub jak masz już 16lvl i ukończyłeś mapę ZIT, to masz daily questa na exp scrolla i incase.

Przejdz na dobra strone ja i autor mamy juz zajefajne gildie.

1.scroll pewnie kosztuje

2.Kto?/ ja jestem po dobrej stronie i wale wiewióry z maczugi narazie

Ja też chyba dołącze, mi również WoW na todzie się znudził, zaraz wygrzebię płytkę z allodsem.

Przejdz na dobra strone ja i autor mamy juz zajefajne gildie.

Po stronie Imperium uwierz, że też są mocne gildie. ;]

Ja na dobrą stronę nie przejdę, bo mam już na swoim charze 42lvl (jak narazie jest to max lvl).

Kolejny przypadek :) Instaluję już Allodsa piszcie na gadu-gadu stworzymy coś

Ok, widzę, że znów zbiera się jakaś grupa. Też jestem chętny. Gram na ISA, healerem. Jak na razie poznaje grę i ogarniam postać w razie czego whisp w grze "Grrim".

@kristal

Napisałem ci wiadomość na gadu, więc jak coś to pisz. :)

Ok, jogurt odpisałem. Gram po stronie orkowej imperial chyba. Ludzie ściągajcie wersje EU, a nie USA. Wiadomo jakie są konsekwencje.

gram z wami na cliencie ue po stronie imperial

jak coś pisać na gg nr 35331100

nie zagram z wami bo mi coś gra nawala nie chce się włączyć

Proponuję napisać tutaj nick, klasę i rasę postaci abyśmy mogli się w grze odnaleźć.

Oto moje dane ; )

Nick :Grrim

Klasa:Healer

Rasa: Xadagianka

Frakcja:Imperium

Witam

Przeglądałem sobie ostatnio mmo i natrafiłem na bardzo ciekawe Allods online grywałem wczesniej w to lecz odpychal mnie ten caly is i incense.Lecz po wprowadzeniu niedawnego patcha wszystko sie najwidoczniej zmienilo dlatego szukam pare osob do wspolnej gry ja juz zaczolem 13lv Shaman Orc Empire na serwerze Isa.Z tego co zauwazyłem to gra jest typowo nastawiona na team-play(mass pvp,instancje,elit bossy) co mi sie podoba.Jak coś to możecie do mnie pisac gg:9921949

oraz skype:tunia543 w grze mam nick Lohtar.Wiec smiało zachęcam do zagrania ze mną.