Allods Online - mała grupa

Elorap, szukam jednej, dwóch, ewentualnie 3 osób(jak będzie więcej to oczywiste, że nikomu nie mogę zabronić grania) chętnych do gry w w/w tytuł. Specjalnych wymagań nie mam, mogą być to ludzie zaczynający od zera(jak ja), albo z jakimś tam wbitym lvlem. Z powodu p2w nie nastawiam się za bardzo na pvp, chodzi mi bardziej o takie luźne granie itd. Jeżeli ktoś ma chęć posiedzieć na skype czy tam ts3(jest serwer) to nie widzę przeciwwskazań. Wiek nie ma znaczenia

Zastanowię sie bo podoba mi się gra

Zapomniałeś jeszcze dodać, w której frakcji chcesz grać, bez tego nie wiadomo co i jak.

Jak zbierze się grupa to ustalimy frakcje, mi to obojętne.

@edit. Może jednak liga? ^^

Dla mnie niestety już nie jest obojętne, gdyż mój main char 32 lvl jest w Imperium. Nie obiecuję ciągłego maniaczenia, bo różnie u mnie z wolnym czasem, ale jeśli trzeba to wspólne posiedzenia na TS-ie bez problemu. Z mojej strony pomoc w ogarnięciu podstaw i questach z bossami na luzie zapewniona.

Może być w sumie i imperium. Bardzo dobrze, że nie obiecujesz ciągłego maniaczenia, nie szukam nawet takich ludzi ;p

Elorap, szukam jednej, dwóch, ewentualnie 3 osób(jak będzie więcej to oczywiste, że nikomu nie mogę zabronić grania) chętnych do gry w w/w tytuł. Specjalnych wymagań nie mam, mogą być to ludzie zaczynający od zera(jak ja), albo z jakimś tam wbitym lvlem. Z powodu p2w nie nastawiam się za bardzo na pvp, chodzi mi bardziej o takie luźne granie itd. Jeżeli ktoś ma chęć posiedzieć na skype czy tam ts3(jest serwer) to nie widzę przeciwwskazań. Wiek nie ma znaczenia