Elorap, szukam jednej, dwóch, ewentualnie 3 osób(jak będzie więcej to oczywiste, że nikomu nie mogę zabronić grania) chętnych do gry w w/w tytuł. Specjalnych wymagań nie mam, mogą być to ludzie zaczynający od zera(jak ja), albo z jakimś tam wbitym lvlem. Z powodu p2w nie nastawiam się za bardzo na pvp, chodzi mi bardziej o takie luźne granie itd. Jeżeli ktoś ma chęć posiedzieć na skype czy tam ts3(jest serwer) to nie widzę przeciwwskazań. Wiek nie ma znaczenia
Allods Online - mała grupa
Zastanowię sie bo podoba mi się gra
Zapomniałeś jeszcze dodać, w której frakcji chcesz grać, bez tego nie wiadomo co i jak.
Jak zbierze się grupa to ustalimy frakcje, mi to obojętne.
@edit. Może jednak liga? ^^
Dla mnie niestety już nie jest obojętne, gdyż mój main char 32 lvl jest w Imperium. Nie obiecuję ciągłego maniaczenia, bo różnie u mnie z wolnym czasem, ale jeśli trzeba to wspólne posiedzenia na TS-ie bez problemu. Z mojej strony pomoc w ogarnięciu podstaw i questach z bossami na luzie zapewniona.
Może być w sumie i imperium. Bardzo dobrze, że nie obiecujesz ciągłego maniaczenia, nie szukam nawet takich ludzi ;p
Elorap, szukam jednej, dwóch, ewentualnie 3 osób(jak będzie więcej to oczywiste, że nikomu nie mogę zabronić grania) chętnych do gry w w/w tytuł. Specjalnych wymagań nie mam, mogą być to ludzie zaczynający od zera(jak ja), albo z jakimś tam wbitym lvlem. Z powodu p2w nie nastawiam się za bardzo na pvp, chodzi mi bardziej o takie luźne granie itd. Jeżeli ktoś ma chęć posiedzieć na skype czy tam ts3(jest serwer) to nie widzę przeciwwskazań. Wiek nie ma znaczenia