Siemka mam pytanie jaką postać doradzicie na początek z Imperium najlepiej żeby była do solo PVE i PVP, zastanawiałem się nad Wardenem , Warriorem , Summonerem , Healem oraz Paladynem ,którą z nich polecicie ?
Allods Online pomoc
Siemka mam pytanie jaką postać doradzicie na początek z Imperium najlepiej żeby była do solo PVE i PVP, zastanawiałem się nad Wardenem , Warriorem , Summonerem , Healem oraz Paladynem ,którą z nich polecicie ?
Więcej do wyboru klas nie mogłeś sobie wybrać ? Warrior to tank, jeżeli dobrze rozdasz rubiny to możesz mieć wykoksaną postać. Warden po ostatnim patchu został "zniszczony", chodzi mi o to, że odjęto mu coś z skilli, dokładniej nie wiem, bo nim nie grałem. Paladyn jest według mnie dobrą postacią. Ma ataki na dystans lub na bliskie zwarcie. Najlepiej walczyć bronią dwuręczna, przynajmniej ja tak grałem i w walce z innymi dobrze się sprawował. Healer to też dobra postać. Dla przeciwnika najgorsze jest to, że Heal w każdej chwili może się uleczyć, więc ma większe szanse na zwycięstwo i w walce też jest dobry. Co do Summona to podobno jest najlepszy dla początkujących graczy. Ale dużo o nim nie wiem, bo nim nie grałem. Wejdź sobie na polską stronkę o tej grze tam jest wiele tematów o Summonie.