ALLODS ONLINE - Zagraj teraz

co tam bede sie rospisywal wszystko jest tutaj : http://allods-online.pl/forum/index.php/topic,74.0.html tak wiec przed EU CBT mozna sobie postacie porownac itp.

PS : jak cos to mi gra chodzi i sobie pogrywam.

Taa napewno zafram

Ja do 10 poczekam na CBT US i tam będę testował :)

BTW. http://smouch.net/lol/

Ja do 10 poczekam na CBT US i tam będę testował BTW. http://smouch.net/lol/

Nie oplaca sie... wersja US jest okrojona do 10 lvl. No i servery stoja dalej.. na bank beda lagi

Dostepny jest klient Allods, ale czy ta wersja dzialac bedzie tylko w wersji US, czy w EU tez?

Dostepny jest klient Allods O ,ale czy ta wersja dzialac bedzie tylko w wersji US czy w EU tez

Klient US działa na ruskim serwie.

Więc może będzie podobnie.

Czyli, że mając klienta US, mogę grać na ruskim?

Wystarczą inne dane?

Czyli, że mając klienta US, mogę grać na ruskim?Wystarczą inne dane?

odpal tego linka, co dalem. Przeczytaj raz albo dwa i bedziesz wiedzial...

Ja już gram, gra świetna ! :D

Lece grac dalej. :)

Ja już gram, gra świetna ! Lece grac dalej.

Podaj mi swój nick i to zagramy razem :)

Gra chodzi ci płynnie?chodzi mi o fps'y.

Mój nick to рфцуа, a gram na pierwszym serwerze. :)

Powiem tak, zdarzają się lagi, ale grac się da bez problemu.

Yyy giera dobra... ale nie robi na mnie wielkiego ŁAŁ :) taki hit jak RoM... Bardzo przyjemny... , ale jednak nie jest to 100% mojego gustu :)

Yyy giera dobra... ale nie robi na mnie wielkiego ŁAŁ taki hit jak RoM.... Bardzo przyjemny.... ale jednak nie jest to 100% mojego gustu

Pierdzielisz tam, Klient EU bedzie mial lepszy klimacik i sie wtopisz :>

Pierdzielisz tam, Klient EU bedzie mial lepszy klimacik i sie wtopisz :>

Znaczy wszystko ladnie pieknie... i w ogole cacy ALE.... wk***ia mnie to, ze klepie 1 moba prawie minute... to jest poprostu nudne.

Znaczy wszystko ladnie pieknie... i w ogole cacy ALE.... wk***ia mnie to ze klepie 1 moba prawie minute... to jest poprostu nudne.

Wydaje mi sie, ze jest tak do pewnego poziomu, gdyz pozniej dbamy o swoje eq i statystyki, beda lpsze niz te od zwyklych itemkow. Bedzie tak jak z romem, ze na max lvlu robi sie kozacki ekwipunek i kosi sie mobki jednym strzalem.

Wydaje mi sie, ze jest tak do pewnego poziomu gdyz pozniej dbamy o swoje eq i statystyki beda lpsze niz te od zwyklych itemkow. Bedzie tak jak z romem, ze na max lvlu robi sie kozacki ekwipunek i kosi sie mobki jednym strzalem.

Jednak stwierdzam, ze walka w RoM bardziej mi sie podobala... nie ma co... tu expienie na mobach mnie poprostu meczy.

Znaczy wszystko ladnie pieknie... i w ogole cacy ALE.... wk***ia mnie to ze klepie 1 moba prawie minute... to jest poprostu nudne.

Już jest patch narazie na rus, który zmniejsza poziom hp mobów i bossów ^^

Mam pewien problem, ściągnąłem downloaderem gre, zainstalowałem, a przez laucher ściągneło się tylko 17mb, jak wchodze do gry, to jest napisane coś takiego:

Attention, there is problem!

Authorization failed from the client

version - 0/3,576

Jak to można naprawić? :(

Mam pewien problem, ściągnąłem downloaderem gre, zainstalowałem, a przez laucher ściągneło się tylko 17mb, jak wchodze do gry, to jest napisane coś takiego:Attention, there is problem!Authorization failed from the clientversion - 0/3,576Jak to można naprawić?

Proste, masz instalke z USA, natomiast plik z serwerem z RUS, wiec nie dziala. Bowiem Rusidlła wydały patcha, a tłuściochy z USA jeszcze go nie wydały. Mam ten sam problem, dlatego czekam do CB EU.

Podpisuje się pod tym co napisał wyżej Spawn. Bicie mobów to cholendarna udręka, mam nadzieje, że jak się doczekamy bety EU, to nie będzie to taki uciążliwe.