Allods Online

Witam. Mam pytanie czy po wprowadzeniu dodatków do gry Allods Online Item Shop Dalej odgrywa tak dużą role jak wcześniej. Czy teraz bez IS idzie coś osiągnąć.

Z góry dziękuję za odpowiedz.

Nadal tak jest, jedynie co to jak na razie możesz zdobyć małe perfumy w grze robiąc daily questa.

Nadal tak jest, jedynie co to jak na razie możesz zdobyć małe perfumy w grze robiąc daily questa.

Małe perfumy? Zrobisz daily questa i masz na cały dzień perfumy, które dają np. +73 statów pod lucka, czy pod co chcesz. Więc na pewno jest przewaga, ale nie taka wielka jak wcześniej. Spokojnie jak masz skilla możesz rywalizować.

Tak, małe perfumy, są (przynajmniej były) małe i duże.

Czyli opłaca się grać, czy lepiej jakaś inna grę w której IM nie gra dużej roli bo ja kupować za real kasę to nie będę.

Ja w to gram i polecam tą grę. Można normalnie rywalizować z innymi. :]

Kiedyś grałem, dobiłem do 32 lvla. Wróciłem niedawno i zauważyłem, że tak spieprzyli tego Allodsa, że nie da się grać absolutnie. Stanowczo odradzam, to już gówno a nie gra...

Kiedyś grałem, dobiłem do 32 lvla. Wróciłem niedawno i zauważyłem, że tak spieprzyli tego Allodsa, że nie da się grać absolutnie. Stanowczo odradzam, to już gówno a nie gra...

loj nie pier**l tez wrocilem ( ostatni raz gralem marzec/kwiecien) i jest duzo rzeczy na lepsze np interfejs jest lepszy, duzo questow nowych na perfumki + daily na perfumki. Nowe bossy itp + jakies tam rozgrywki pvp. Tobie sie chyba nie podoba to, ze wprowadzili mounty i pierdolki do wygladu ktorych ty nie mozesz miec bo kasy ni ma. -.-

Podsumowujac to wbijaj do Allodsa bo od poczatku OB bardzo sie zmienil na lepsze.

Popieram @UPA.

Da się grać i gra się przyjemnie.

42lvl Paladin (DPS 2hand-weap) i 38(Scout DPS BOW)

Wszystko ładnie, pięknie się gra lecz w pvp z graczem płacącym jest troszkę gorzej ;/.

Ale polecam i zapraszam do gry chodź sam już w nią nie gram ;)

w gre gram od 2 dni mam 8 lvl strażnika i uważam że jest zajefajna

No właśnie jeszcze mam pytanko dotyczące pvp na jakim poziomie jest czy jest ciekawe i czy są dobrze zbalnsowane postacie?

Postacie ''zbalansowane'' są lecz gracze nie są ''zbalansowani''...

Gracze płacący za Perfumiki mają łatwiej lecz ja nie jednego zjechałem moim scoutem nawet te 40lvl+

Z tym PVP chodzi mi o to czy sa jakies walki o fortece , battlegroundy , arenki ??

No pewnie ;]

Są są i są

Walki na Statkach Astralnych itp.

A jak z populacja dużo ludzi gra ??

Jest ludzi trochę, ale kiedyś było więcej. Mam nadzieję, że ludzie będą wbijać, by populacja się zwiększyła, chociaż nie jest najgorzej. Co do PvP to jak grasz w imperium, to już w pierwszym mieście jest arena do PvP, żeby przetestować swój build, w dalszych mapach to już spotykasz się z ligowcami i z nimi prowadzisz walki na otwartym terrenie, taka wysepka PvP z questami. :)

A istnieje Jakiś qhelper bo nie wiem gdzie mam q robic ??

Na początku jak zaczynasz to bijesz moby tam na dole te szczury itp. Później to masz zadania typu idź pogadaj, by zapoznać się z miastem, to masz na mapie je zaznaczone.

wbudowany jest.

Jeszcze dwa pytania mam.

1.Czy mount jest za kasę w grze czy z IM i na jakim lvl można go mieć

2. Jak mogę szybko znajsc grupę na inste i czy są często robione i od ktorego lvl jest pierwsza