Cześć wszystkim,
Mam 26 lat nazywam się Karolina, dzisiaj chciałabym wrócić do Allods Online czy jest ktoś chętny aby połączyć siły od nowa?
Więcej informacji
Start dzisiaj ok godziny 16.30
Jutro od 17.30
Weekend cały
Proszę o odpowiedź szukam z 3 4 osób .
Allods Online
W nawale nowych gier ciężko będzie o ekipę która nie wymięknie po tygodniu.
Raczej rozważyłbym Archage Unchained, Lost Ark (start dziś) czy Astellia online, bo tam o ekipę nie będzie problemu.
Przepraszam ale chodźi o tą konkretną grę.
Akurat rozglądałem się za jakimś mmo , nie słyszałem o allods wczesniej a ma bardzo przyjemna grafike i jest podobny do wowa (to dla mnie plus ) chetnie zagram
Byłbyś dzisiaj dostępny od ok 16.30 ? Pobierz klienta eu steam ma inny serwer dlatego proponuję z oficjalnej strony .
Gra jest bardzo bardzo przyjemna dużo możliwości lokacji i wiele wiele innych
Znasz się na gierce? Bo może nawet spróbuje.
bede dopiero wieczorem, ale klient juz sie pobiera daj znac czym grasz i jaki bedziesz miała nick w grze mam pare pytan w sumie
Znam do 55 poziomu teraz lvl cap jest 80 plus jakieś fikuśne doładowanie nie wiem do końca o co chodzi ale śmiało mój nick w grze Karolciaward
Ta gra jeszcze nie padła? Grałem kiedyś sporo, ale właśnie populacja była praktycznie zerowa.
Macie jakiś discord czy coś?
Tak jutro będę bo na dzisiaj skończyłam, możesz śmiało podać swój nickname i możemy pograć razem
pogralem podoba mi sie ta gra widze ze grasz wardem, bedziesz leczyc czy bic ? ja sie nie moge jeszcze zdecydowac
Tez chetnie zagram jaki server?
i frakcja
Tak będę grać wardenam, strona niebieska ta dobra kanian dzisiaj zaczynam o ok 18
Mój discord Karolinka#3828