Allods online

Jezeli ktos zaczyna grac moj nick Bladek 10 lvl :) SERVER zak! Chetni pisac tu i odzywac sie w grze:) zaczniemy razem .

Ok, ale powiedz która frakcja.

Ok, ale powiedz która frakcja.

LIGA , ! NIE TRZEBA juz perfumek i bardzo milo sie gra :)

Gram archerem wiec sprzydadza sie magowie druidzie enchanterzy palkowie wariorzy etc:) PRIEST

Rozumiesz o co chodzi z Patronem? Jak mi wiadomo bez niego nie da rady zabić żadnego moba równego z twoim lvlem.

nie :) juz tego nie ma ...od tego byly perfumki a juz ch sie nie uzywa :) patron to jakis plusik , ja zabijam moby na swoim lvlu bez zadnego probemu:)

Mogę zagrać ;D

warn_ico.png
Złamanie regulaminu podpunkt 2.3 - Vayneer

no to wbijac na ZAKA panowie i panie :) i szybko przechodzcie startowa mapke :)ja czekam 10 lvl up

Ja także będę mógł zagrać , nick : Mieczyslav

A , mam też pytanko - jakie itemy trzeba posiadać , żeby otworzyć ten gratisowy box z diamentami ?

Przy używaniu wywala informacja ,,You don't have enough items'' - ?!

trzeba miec chyba lvl 25+ albo 20+

Siema ja się pisze gram od dłuższego czasu mam 17 druida człowieka (liga) to jak coś to pogramy razem.

To i pewnie ja z kolegą zagram razem z Wami :) Chociaż nie mam aż tak dużo czasu na granie, ale od czasu do czasu - czemu nie :) Tylko powiedzcie dokładnie jaki serwer i jaka frakcja :)

A gramy na Nezeb ? (Serwer)

Obecnie mam 3 osoby do gry , 4 ze mną. Wiekszosć z tego tematu.

Gramy na ZAK liga , lvle 10+. TS zeby móc gadać moge podać na PW.

:)

W sumie i ja moge zagrac ;) Devison aka Affko tak ? ;p Mam lekka skleroze ale chyba gralismy w DN'a ;D

Hmm 1h20min bedzie sie sciagac wiec zagram dopiero jutro bo juz jestem umowiony na 20...

Ale TS'a mozesz przeslac

ZAK? Hmm... to chyba nie od ziemniaczków :D

O wlasnie, moze jeszcze strone z downloadem, albo ze od ziemniaczkow to juz sciagam ;)

gramy na gappeto ZIEMNIACZKI :) server ZAK LIGA , podajcie TS

ZAk- to gpotato EU.

Magnum nie pamietasz mnie? to chyba naprawde masz skleroze. Jutro zaczynam w DN bić 32, więc przyłącz się.

Z chęcią zaczne od początku z wami :) , a ts'a podeślę niedługo.

ts- ts3.hussary.pl (stary poczciwy :) )

ZMIANA!- 188.165.154.152:3360 , hasło 123.

Dziś ściągnąłem Allodsa bo mi sie nudzi wieczorami :D Tylko wyskakuje jakiś error, przy wypakowywaniu wiec ściągam jeszcze raz. Po 20 powinieniem grać, nick Shei lub Treni. Jak coś to się odezwe.

Nie dobijaj mnie, juz nie wroce do DN'a, a to ze cie nie pamietam to taki zarcik ;D

Bodajze moje konto oddalem etoo, ale to juz dawno, a wracajac do tematu to zagraj w Allods, Dn moim zdaniem juz tak srednio :)

Tak myslalem ze ten ts, dzisiaj juz nie dobije bo z kumplami w fife gram wiec jutro pogadamy ;)

JEBA* SM z Dragon Nesta