Allods Online

Siema, ostatnio pobrałem sobie Allods Online, jednak samotna gra, to nie to samo :), a więc szukam kilku osób do wspólnej gry.

1:Kadet (Ja) Scout. (Jak narazie 6lvl, chwilka po tutorialu)

2:

3:

-Koy.

Kolejny taki sam temat, po raz kolejny ta sama gra. Opcja szukaj nie boli. Na tym forum jest pełno "grup", które szukają graczy do tej gry.

@Koyiro - żaden offtop, to raczej chyba Ty chcesz coś udowodnić, robią się już żałosne jakiekolwiek tematy odnośnie Allodsa, każdy wie jak się skończy zbieranie ekipy, ale NIEEE lepiej zrobić 30-ty taki sam temat, a co może akurat znajdzie się ktoś z kim można pograć całe 2 dni ... żenada

Podaj swoje gg pare pytan mam i po jakiej stronie grasz?

@zielen, offtop musi być, right?, a tak w ogóle, to po cholerę mam pisać w temacie, w którym organizator, nie umie poprawnie napisać nazwy gry?.

@Taktoon, mój numer 39248984, gram po stronie Imperium (Empire).

Buuump, pisać 39248984, możemy zagrać od nowa.

,,@Koyiro - żaden offtop, to raczej chyba Ty chcesz coś udowodnić, robią się już żałosne jakiekolwiek tematy odnośnie Allodsa, każdy wie jak się skończy zbieranie ekipy, ale NIEEE lepiej zrobić 30-ty taki sam temat, a co może akurat znajdzie się ktoś z kim można pograć całe 2 dni ... żenada,,.

-Boże... nie, robię temat, bo gra mi się spodobała, i czuję, że będę w nią grał przez długi czas...

A komentarze, możesz zostawić dla siebie...

A tak btw, to przecież ty słyniesz z zakładania tematów do każdej gry, i rezygnowania po 1 dniu. :)

warn_ico.png
Double post, masz już 10/10, więc tym razem ban na 24h. - Cree

Jaki double post... przecież minęły 24h, więc zrobiłem bumpa... co za sprawiedliwość.

Siema, ostatnio pobrałem sobie Allods Online, jednak samotna gra, to nie to samo :), a więc szukam kilku osób do wspólnej gry.

1:Kadet (Ja) Scout. (Jak narazie 6lvl, chwilka po tutorialu)

2:

3:

-Koy.