Hejka!
Poszukujemy dawnych graczy w allodsa z gildii Madness i takze innych chetnych na wspolna gre na prywatnym serwerze Allodsa online. Serwer jest swietny, a im Nas wiecej tym lepsza zabawa! Takze Zapraszamy do Madness na serwerze AllodsWar online - Przypominam nasza gildia jest po stronie "Imperium"!
Pozdrowienia ,
(Leczacymaruda z Globalnego serwera gry, na privie Maruda :p)
Allods online
Hmm zagrałbym i nawet czekam albo czekałem, bo nie wiem czy jeszcze wyszedł polski priv w Allods Online, ale ... teraz 2 czy 3 marca wychodzi gra ASTA Online, więc ciężko się zdecydować. Jak z populacją na serwerze? Jest coś do kupienia czy totalnie f2p serwer ?
Panowie Pobierać astę online i wjeżdzamy jutro ^^
Za godzinkę Allods będzie a Asta już czeka.
Na serwerze gra masa osob sporo tych co grala na globie , cashshop jest owszem ale 1/100 cenowo porownanie do globa serwer tez dopiero czynny od 4 miesiecy ale jest przyjemny , nawet jak nie kupujie sie za realna kase to latwo mozna zarobic i za kase w grze kupic
Oooo kiedyś na globie się grało... Pamiętam, że moja gildia White Rose nawet z wami konkurowała jakiś czas... Może wbije i pogram. Zobaczymy czy mnie wena najdzie
Hejka!
Poszukujemy dawnych graczy w allodsa z gildii Madness i takze innych chetnych na wspolna gre na prywatnym serwerze Allodsa online. Serwer jest swietny, a im Nas wiecej tym lepsza zabawa! Takze Zapraszamy do Madness na serwerze AllodsWar online - Przypominam nasza gildia jest po stronie "Imperium"!
Pozdrowienia ,
(Leczacymaruda z Globalnego serwera gry, na privie Maruda :p)