Allods Online

Gra ktoś? Ogólnie polecacie przygodę z Tą grą czy nie bardzo ?

Właśnie to ściągam :D

#edit: rzecz jasna.

Ja będę miał to jutro więc zdaj relacje jakby co ;P

Ja polecam. jak grałem to wybiłem 27lvl Paladynem i grało się spoko. Więc możecie zagrać.

Razor a jak mniej więcej gra wygląda? Bo z tego co zauważyłem bardzo podobna jest do wow'a i obawiam się, że to jego marna podróbka.

Razor a jak mniej więcej gra wygląda? Bo z tego co zauważyłem bardzo podobna jest do wow'a i obawiam się, że to jego marna podróbka.

Co do wowa, tylko tak wygląda. Rożni się od niego dosyć mocno i jest dodane parę ciekawych rzeczy. Jedynym minusem jest przymus ziemniaków do kupowania itemów z item malla.

Nie masz się czym martwić, to nie jest klon wow'a, że wszystko masz takie same. Według mnie gra się różni od wowa i to dużo. Sam się o tym przekonasz grając w to. Na początku możesz gry nie ogarnąć, ale to szybko da się nadrobić. Jeżeli chcesz więcej informacji o grze wejdź na www.allods-online.pl.

Item shop daje dużą przewage ?

Item shop daje dużą przewage ?

Wcześniej tak, ale teraz wprowadzono patch, który miał to rzekomo zmniejszyć, bo tzw. perfumy można zdobyć wykonując questa, więc teraz to chyba nie powinien dawać dużej przewagi.

Tylko i tak czy siak to są perfumy małe, czyli mało dają i na polskim forum tej gry dowiedziałem się, że nawet z tą perfumą w choćby pvp dużo nie zdziałasz. Choć i tak już da się w miarę grać i jest lepiej niż przed tym patchem, ale żeby pograć w to na poważnie i tak trzeba wydać trochę realnej gotówki.

Czyli jest źle, mam problemu z gotówką i sobie nie pogram.

Nikt Ci nie mówi żeby nie grać, tylko nie płacenie jest trochę problematyczne i czasochłonne, bo np. musisz robić questy na dodatkowe bagi, które robi się naprawdę długo.

Mam pytanie, da sie kupic itemy z shopu za golda od innego gracza ? Bo zastanawiam sie nad sciagnieciem jej.

Niektóre itemy tak, nie wszystkie. Perfumy to nie problem bo 15 minut i mamy ją na 24h, a także 5 amuletów, które chronią przed cursed. Przewagą dają runy, ale da się grać bezproblemowo. Wydaje mi się także, że ludzie powolutku powracają, zobaczymy jak to będzie.

Sciagnalem gre i mam problem z launcherem wyskakuje mi blad z java i otwiera mi 60 stron z IE. To ja raczej juz podziekuje tej grze.

Sciagnalem gre i mam problem z launcherem wyskakuje mi blad z java i otwiera mi 60 stron z IE. To ja raczej juz podziekuje tej grze.

Wejdź na polskie forum o tej grze. Inni gracze też mają takie problemy i tam jest napisane jak to naprawić.

Gra ktoś? Ogólnie polecacie przygodę z Tą grą czy nie bardzo ?