Allods pare pytań

pustki na serwerach? idź pan do stolicy ligi Nowogrodu -.-

Szczerze powiedziawszy to bieda...

Na cały polski server są 3 liczące się gildie, które wzajemnie klepią się po plecach, przez co nie ma żadnej ciekawej rywalizacji...

Większość walk o Allody jest ustawiona, a o stworzeniu świeżej gildii i wybiciu się, bez łupania dzień w dzień, nie ma mowy.

Allods to dobra gra, ma potencjał, ale żeby ta gra była tak dobra to grać w nią musiałaby co najmniej 1/10 populacji WoWa. :)

Popieram przedmówce. W Allods'a grało dosyć sporo osób jeszcze około rok temu. Dziś jest to tak mała populacja, że jedynym sensownym rozwiązaniem, aby cieszyć się rozgrywką, jest granie w dosyć dużej grupie osób (czyt. znajomych) oraz zainwestowania niewielkich lecz stosunkowo systematycznych kwot na zakupy w IS.

Ostatnio sprawdziłem serwery PL, EU oraz US i z czystym sumieniem mogę do normalnego grania, (jeśli chodzi o ludność) polecić serwer US. Prawdopodobnie na serwerze RUS jest jeszcze więcej ludu, ale rosyjskiego nie umiem. Wiadomo, eventy, godziny szczytowe i inne tego typu rzeczy są, nie w naszym czasie, lecz nawet u nas przed południem biega tam sporo ludzi. Sam Item Shop jest identyczny co na pozostałych serwerach.

@up a jak z pingiem w US? Nie przeszkadza w grze? Jakieś porównanie może w tej kwestii do EU masz?

Ping jest spoko, mój waha się między 40 a 100 (przy większej ilości graczy). A ludzi, tak jak już z resztą pisałem, jest o wiele więcej niż na EU, czy też PL.

-Można dojść do czegoś nie płącąc?(jak trzeba zaplacic to ile?;p)

-Jaki jest max lvl?

-Jak ze spolecznoscia na serwerach PL?